Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry sopimukseen

Puutteelliset hakuehdot

Suomen tasavallan hallituksen ja Venäjän federaation hallituksen välinen sopimus yhteistyöstä ja keskinäisestä avunannosta tulliasioissa

Laki Venäjän kanssa yhteistyöstä ja keskinäisestä avunannosta tulliasioissa tehdyn sopimuksen eräiden määräysten hyväksymisestä 14.11.1994/1137 (SopS 94/1994)

Eduskunnan päätöksen mukaisesti säädetään:

1 §

Helsingissä 11 päivänä maaliskuuta 1994 Suomen ja Venäjän välillä yhteistyöstä ja keskinäisestä avunannosta tulliasioissa tehdyn sopimuksen määräykset ovat, mikäli ne kuuluvat lainsäädännön alaan, voimassa niin kuin siitä on sovittu.

2 §

Tarkempia säännöksiä tämän lain täytäntöönpanosta annetaan tarvittaessa asetuksella.

3 §

Tämä laki tulee voimaan asetuksella säädettävänä ajankohtana.

Asetus Venäjän kanssa yhteistyöstä ja keskinäisestä avunannosta tulliasioissa tehdyn sopimuksen voimaansaattamisesta ja sopimuksen eräiden määräysten hyväksymisestä annetun lain voimaantulosta 8.12.1994/1138 (SopS 95/1994)

Ulkoasiainministerin esittelystä säädetään:

1 §

Helsingissä 11 päivänä maaliskuuta 1994 tehty Suomen tasavallan hallituksen ja Venäjän federaation hallituksen välinen yhteistyötä ja keskinäistä avunantoa koskeva sopimus, jonka eräät määräykset on hyväksytty 14 päivänä marraskuuta 1994 annetulla lailla (1137/94) ja jonka tasavallan presidentti on hyväksynyt niin ikään 14 päivänä marraskuuta 1994 ja jonka hyväksymistä koskevat nootit on vaihdettu 21 päivänä marraskuuta 1994, tulee voimaan 21 päivänä joulukuuta 1994 niin kuin siitä on sovittu.

2 §

Venäjän kanssa yhteistyöstä ja keskinäisestä avunannosta tulliasioissa tehdyn sopimuksen eräiden määräysten hyväksymisestä 14 päivänä marraskuuta 1994 annettu laki (1137/...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.