Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Digikirjasto

Edita Lakitieto Digikirjastossa käytössäsi on laaja valikoima Editan juridisia ammattikirjoja. Digikirjasto täydentyy automaattisesti uusilla teoksilla ja uudistetuilla painoksilla. Käytät kirjoja sujuvasti Edilexin kautta ja Edilexin haut ulottuvat myös kirjojen sisältöön. Digikirjoissa on myös tehokkaat sisäiset hakuominaisuudet sekä alleviivaus- ja muistilapputoiminnot.

Kauppakamari Digikirjastossa käytössäsi on laaja valikoima Helsingin seudun kauppakamarin juridisia ammattikirjoja. Digikirjasto täydentyy automaattisesti uusilla teoksilla ja uudistetuilla painoksilla. Käytät kirjoja sujuvasti Edilexin kautta ja Edilexin haut ulottuvat myös kirjojen sisältöön. Digikirjoissa on myös tehokkaat sisäiset hakuominaisuudet sekä alleviivaus- ja muistilapputoiminnot.

Työoikeus Digikirjastossa käytössäsi on laaja valikoima Editan ja kauppakamarin työoikeuden ja työsuhdejuridiikan ammattikirjoja. Digikirjasto täydentyy automaattisesti uusilla teoksilla ja uudistetuilla painoksilla. Käytät kirjoja sujuvasti Edilexin kautta ja Edilexin haut ulottuvat myös kirjojen sisältöön. Digikirjoissa on myös tehokkaat sisäiset hakuominaisuudet sekä alleviivaus- ja muistilapputoiminnot.

Rikos-, prosessi- ja hallinto-oikeus Digikirjastossa käytössäsi on laaja valikoima Editan aihepiirin ammattikirjoja. Digikirjasto täydentyy automaattisesti uusilla teoksilla ja uudistetuilla painoksilla. Käytät kirjoja sujuvasti Edilexin kautta ja Edilexin haut ulottuvat myös kirjojen sisältöön. Digikirjoissa on myös tehokkaat sisäiset hakuominaisuudet sekä alleviivaus- ja muistilapputoiminnot.

Yritysjuridiikka Digikirjastossa käytössäsi on laaja valikoima Editan ja kauppakamarin yritysoikeuden sekä verotuksen ammattikirjoja. Digikirjasto täydentyy automaattisesti uusilla teoksilla ja uudistetuilla painoksilla. Käytät kirjoja sujuvasti Edilexin kautta ja Edilexin haut ulottuvat myös kirjojen sisältöön. Digikirjoissa on myös tehokkaat sisäiset hakuominaisuudet sekä alleviivaus- ja muistilapputoiminnot.

Ympäristöoikeus, EHS ja rakentaminen Digikirjastossa käytössäsi on laaja valikoima Editan aihepiirin ammattikirjoja. Digikirjasto täydentyy automaattisesti uusilla teoksilla ja uudistetuilla painoksilla. Käytät kirjoja sujuvasti Edilexin kautta ja Edilexin haut ulottuvat myös kirjojen sisältöön. Digikirjoissa on myös tehokkaat sisäiset hakuominaisuudet sekä alleviivaus- ja muistilapputoiminnot.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.