Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Tervetuloa Edilexin uudistetun muistilistan käyttäjäksi!

Sisältöpäivitys

Muistilistaa voit käyttää, kun olet kirjautunut Edilexiin henkilökohtaisilla käyttäjätunnuksillasi. Muistilistalle voit lisätä usein tarvitsemiasi dokumentteja ja räätälöidä Edilexin sisällöistä juuri sellaisen kokonaisuuden kuin haluat. Voit luoda omia kansioita ja ryhmitellä Edilexin dokumentteja niihin haluamallasi tavalla.

Dokumentin lisääminen muistilistalle on helppoa: klikkaa dokumentin oikean ylälaidan ikonia. Muistilistalle lisäämäsi dokumentit tunnistat Edilexin sisällä samasta ikonista, jonka väri on vaihtunut oranssiksi. Ikonista näet myös, missä kansioissa dokumentti on. 

Lisää muistilistaan Lisää muistilistaan

Omaan muistilistaasi pääset nopeasti Edilexin kaikkien sivujen alaosassa olevasta Muistilista-painikkeesta.

  • Luo haluamasi määrä kansioita ja nimeä ne. Voit vaihtaa kansioiden järjestystä. Kansion nimeä voi muuttaa jälkikäteen.
  • Lisää kansion nimen yhteyteen lyhyt kuvaava teksti kansion käyttötarkoituksesta. Teksti voi sisältää linkkejä ulkoisille verkkosivustoille, jotka avataan omaan selainikkunaansa.
  • Voit vaihtaa dokumenttien järjestystä yksittäisen kansion sisällä ja lisätä dokumenttien väliin väliotsikoita.  
  • Voit myös siirtää dokumentteja kansioista toisiin. Sama dokumentti voi olla kahdessa tai useammassa kansiossa.
  • Muistilistalla on kaksi oletuskansiota: Suosikit ja Lue myöhemmin.  Suosikit-kansio on oletuskansio niille dokumenteille, jotka lisätään muistilistalle ilman kansion valintaa.

Muistilistan käyttämiseen tarvitset henkilökohtaiset käyttäjätunnukset

Muistilistaa voit käyttää, kun olet kirjautunut Edilexiin henkilökohtaisilla käyttäjätunnuksillasi.  Jos sinulla ei ole henkilökohtaisia tunnuksia, ota yhteyttä organisaatiosi Edilex-yhteyshenkilöön. 

Henkilökohtainen käyttäjätunnus mahdollistaa myös Lakikanava-seurantapalvelun käytön.  Lakikanava-seurantapalvelu tuo sähköpostiisi juridiikan uutiset ja pitää sinut ajan tasalla itse haluamissasi aihealueissa ja aineistoissa.

Edilexin asiakaspalvelu:
asiakaspalvelu.edilex@edita.fi
p. 020 450 2040
Vastaamme mielellämme kaikkiin Edilexin käyttöä ja tilaamista koskeviin kysymyksiin arkisin klo 9-16.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.