Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Direkt till fördraget

Ofullständiga sökkriterier

Överenskommelse mellan Republiken Finlands regering och Ryska Federationens regering om samarbete och ömsesidigt bistånd i tullfrågor

Lag om godkännande av vissa bestämmelser i överenskommelsen med Ryssland om samarbete och ömsesidigt bistånd i tullfrågor 14.11.1994/1137 (FördrS 94/1994)

I enlighet med riksdagens beslut stadgas:

1 §

Bestämmelserna i den i Helsingfors den 11 mars 1994 ingångna överenskommelsen mellan Finland och Ryssland om samarbete och ömsesidigt bistånd i tullfrågor är, för så vitt de hör till området för lagstiftningen, i kraft så som därom har avtalats.

2 §

Närmare stadganden om verkställigheten av denna lag utfärdas vid behov genom förordning.

3 §

Denna lag träder i kraft vid en tidpunkt som fastställs genom förordning.

Förordning om ikraftträdande av överenskommelsen med Ryssland om samarbete och ömsesidigt bistånd i tullfrågor samt av lagen om godkännande av vissa bestämmelser i överenskommelsen 8.12.1994/1138 (FördrS 95/1994)

På föredragning av utrikesministern stadgas:

1 §

Den i Helsingfors den 11 mars 1994 mellan Republiken Finlands regering och Ryska Federationens regering ingångna överenskommelsen om samarbete och ömsesidigt bistånd i tullfrågor, i vilken vissa bestämmelser godkänts genom en lag av den 14 november 1994 (1137/94) och vilken republikens president godkänt likaså den 14 november 1994 och beträffande vilken noterna för dess gokännande utväxlats den 21 november 1994, träder i kraft den 21 december 1994 så som därom överenskommits.

2 §

Lagen den 14 november 1994 om godkännande av vissa bestämmelser i överenskommelsen med Ryssland om samarbete och ömsesidigt bistånd i tullfrågor (1137/94) och denna förordning träder i kraft den 21 december 1994.

Överenskommelse mellan Republiken F...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.