Edilexissä on huoltokatko torstaina 29.2.2024. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-7.30 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Edilex EHS

Tehokas ratkaisu EHS-tiedon seurantaan

Edilex EHS -palvelu yhdistää EHS-tiedon (Environment, Health and Safety) ja juridiikan. Se pitää sinut tehokkaasti ajan tasalla ympäristö- ja työsuojelulainsäädännön muutoksista.

Säädösmuutosten seuranta ja muutosten soveltaminen omaan toimintaan on keskeinen osa ympäristö- ja laatujärjestelmiä. Edilex EHS -palvelun avulla pystyt ennakoimaan muutoksia ja varmistat luotettavasti toimintasi lainmukaisuuden.

Palvelu sisältää koko laajan Edilex Peruspalvelun, EHS-säädösseurannan ja ajankohtaiset asiat EHS-lainsäädännössä (ympäristö- ja työturvallisuuslainsäädännössä), henkilökohtaisen EHS-neuvonnan sekä EHS-aiheisia uutisia (ympäristö ja työsuojelu), oikeuskäytäntöä (ympäristö ja työsuojelu) ja webinaareja. Lisäksi käytössäsi on Edilex Peruspalvelun muu EHS-asioita käsittelevä sisältö, kuten artikkelit, kirjoitukset ja julkaisut sekä rakentamismääräykset.

Ajankohtaista EHS-lainsäädännössä

Uudistetusta Edilex EHS -palvelusta saat tiedon uusista lakihankkeista sekä muista ajankohtaisista asioista ympäristö- ja työturvallisuuslainsäädännössä HPP Asianajotoimiston asiantuntijoiden koostamina.

EHS-säädösseuranta

EHS-säädösseurannassa HPP Asianajotoimiston asiantuntijat kertovat lainsäädännön muutoksista ja niiden käytännön vaikutuksista. Uusista muutoksista saat tiedot suoraan sähköpostiisi. Palvelu auttaa huomioimaan oman toiminnan kannalta merkitykselliset muutokset.

Henkilökohtainen EHS-neuvonta

Saat ympäristö- ja työsuojeluasioihin liittyvää henkilökohtaista neuvontaa sähköpostitse HPP Asianajotoimiston asiantuntijoilta, joilla on mittava kokemus EHS-asioiden käytännön soveltamisessa.

Webinaarit Edilex EHS -palvelun käyttäjille

Edilex EHS tarjoaa käyttäjille perusmaksuun kuuluvia HPP Asianajotoimiston asiantuntijoiden webinaareja, joissa käsitellään ajankohtaisia EHS-asioita. Voit seurata tarjontaa ja pääset ilmoittautumaan webinaareihin Edilex EHS -palvelun etusivulta.

Muut EHS-aiheiset aineistot

Edilex EHS sisältää ympäristö- ja työsuojeluaiheisia uutisia sekä oikeuskäytäntöä. Lisäksi palveluun kuuluvat Edilex Peruspalvelun muu EHS-asioita käsittelevä sisältö, kuten artikkelit, kirjoitukset ja julkaisut sekä rakentamismääräykset.

Koko laaja Edilex Peruspalvelun sisältö

Saat käyttöösi Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun ja seurannan kaikissa aineistoissa. Palvelu on kattava ratkaisu organisaation eri toimintojen lakitiedon tarpeisiin. Lue lisää Edilex Peruspalvelusta.

Kenelle

Edilex EHS on tehokas työväline laatupäälliköille, ympäristöpäälliköille, työsuojelupäälliköille, työturvallisuuspäälliköille, työsuojeluvaltuutetuille, ympäristöviranomaisille sekä ympäristö- tai työsuojeluasioista vastaaville. Samalla se on juristin työväline sisältäen Edilex Peruspalvelun.

Yhteistyössä

Edilex EHS on tuotettu yhteistyössä HPP Asianajotoimisto Oy:n kanssa.

Palvelua toimittavat Kari Marttinen, Johan Pråhl ja Suvi Marttinen. He ovat työskennelleet vuosia yritysten EHS-asioiden – sekä perinteisten riita-asioiden että ennaltaehkäisevän juridisen konsultoinnin – parissa ja osallistuneet lukuisten ympäristöjärjestelmien rakentamiseen. HPP Asianajotoimiston juristit ovat osallistuneet myös useiden koti- ja ulkomaisten lainsäädäntöuudistusten valmisteluun. EHS-säädösseuranta on kehitetty näiden kokemusten ja asiakkaiden toivomusten pohjalta.

Tilaaminen

Edilex-palveluita voit tilata tilauslomakkeella tai asiakaspalvelusta.

Voit kokeilla Edilexiä maksutta kahden viikon ajan. Tilaa koekäyttö.

Tutustu Edilexin palveluihin, lisensseihin ja hintatietoihin.

Edilexin asiakaspalvelu palvelee kaikissa käyttäjätietoihin ja tilaamiseen liittyvissä asioissa.


 

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.