Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Edilex-palvelut

Ota Edilex koekäyttöön

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex on tehokas työväline juristille ja oikeudellisen alan ammattilaiselle sekä monipuolinen ratkaisu eri tehtävissä työskentelevien ammattilaisten lakitiedon tarpeisiin.

 • Edilex Peruspalvelu

  Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä reaaliaikaisen juridisen uutispalvelun. Lakikanavan seurantapalvelu pitää ajan tasalla haluamissasi oikeudenaloissa ja aineistoissa joka arkipäivä.

  Tilaa palvelu Lisätietoja palvelusta
 • Edilex EHS

  Edilex EHS -palvelu yhdistää EHS-tiedon ja juridiikan. Se pitää tehokkaasti ajan tasalla ympäristö- ja työsuojelulainsäädännön (EHS) muutoksista. Palvelu sisältää koko Edilex Peruspalvelun, EHS-säädösseurannan ja ajankohtaiset asiat EHS-lainsäädännössä, EHS-aiheiset uutiset ja oikeuskäytännön sekä henkilökohtaisen EHS-neuvonnan. Seurantapalvelu tuo sähköpostiisi tiedot uusista muutoksista.

  Tilaa palvelu Lisätietoja palvelusta
 • Edilex Verotus

  Edilex Verotus sisältää koko Edilex Peruspalvelun sekä Edilex Arvonlisäverotuksen ja Edilex Elinkeinoverotuksen. Kattavat kommentaariteokset on linkitetty Edilexin ajantasaisiin säädöksiin ja aineistoihin. Edilex Verotus on työväline juristeille, veroasiantuntijoille ja taloushallinnon ammattilaisille.

  Tilaa palvelu Lisätietoja palvelusta
 • Edilex Arvonlisäverotus

  Kattava ja käytännönläheinen Edilex Arvonlisäverotus antaa perusteellisen tiedon arvonlisäverolaista ja sen soveltamisesta. KPMG:n veroasiantuntijat käsittelevät pykäläjärjestyksessä koko arvonlisäverolain ja selvittävät, miten säädökset vaikuttavat eri liiketapahtumiin käytännössä.

  Tilaa palvelu Lisätietoja palvelusta
 • Edilex Elinkeinoverotus

  Edilex Elinkeinoverotus on erinomainen apuväline elinkeinoverotuksen konkreettisten kysymysten ratkaisuun. KPMG:n veroasiantuntijat käsittelevät palvelussa käytännönläheisesti elinkeinoverotuksen eri alueiden säädökset, verotuksen perusteet ja säädösten käytännön tulkinnan.

  Tilaa palvelu Lisätietoja palvelusta
 • Elintarvikelait.fi

  Elintarvikelait-palvelu on kattava työväline kaikille elintarvikealan toimijoille ja viranomaisille. Palvelu sisältää elintarvikkeita koskevan Suomen ja EU:n lainsäädännön sekä hallituksen esitykset. Uutispalvelu pitää sinut ajan tasalla alan tapahtumista ja tulevista muutoksista.

  Tilaa palvelu Lisätietoja palvelusta Siirry palveluun
 • Työelämänlait.fi

  Työelämänlait-palvelu sisältää kaikkien alojen nähtävänä pidettävät lait ja muita tärkeitä säädöksiä suomeksi ja ruotsiksi, aina ajantasaisena. Tämän palvelun avulla hoidat helposti vastuun säädösten nähtävänä pidosta. Puhekielen sanasto ohjaa nopeasti tarvitsemasi tiedon äärelle.

  Tilaa palvelu Lisätietoja palvelusta Siirry palveluun
 • Edilex Plus

  Edilex Plus tarjoaa mahdollisuuden organisaation tarpeiden ja toimialan mukaisen sisältökokonaisuuden luomiseen. Voit itse valita käyttäjien tarvitsemat keskeisimmät aineistot. Suunnittelemme palveluunne oman käyttöliittymän.

  Lue lisää ja pyydä tarjous

Juridiset lehdet Lakikirjastossa

 • Defensor Legis

  Suomen Asianajajaliiton aikakausjulkaisu Defensor Legis on Pohjoismaiden vanhin asianajajien julkaisu. Lehti sisältää kirjoituksia käytännön oikeuselämän eri aloilta, valikoituja oikeustapauksia sekä selostuksia hyvää asianajajatapaa koskevista valvontaratkaisuista.

  Tilaa julkaisu Lisätietoja julkaisusta Siirry julkaisuun
 • JFT

  JFT publiceras av Juridiska Föreningen i Finland r.f. Publikationen presenterar aktuella frågeställningar inom finsk rätt för en nordisk publik. Den är Nordens äldsta utkommande rättsvetenskapliga tidskrift.

  Beställ publikationen Tillägsuppgifter Gå till publikationen
 • Lakimies

  Lakimies on Suomalaisen Lakimiesyhdistyksen julkaisema oikeustieteellinen aikakausjulkaisu. Lehden julkaisemat artikkelit on tarkastettu ns. referee-menettelyssä.

  Tilaa julkaisu Lisätietoja julkaisusta Siirry julkaisuun
 • Liikejuridiikka

  Liikejuridiikka on Kauppakamarin julkaisema liikejuridiikan aikakausjulkaisu. Liikejuridiikka ilmestyy kolme kertaa vuodessa. Julkaisu sisältää laajoja artikkeleita ja tiiviitä katsauksia liike-elämän juridiikan ajankohtaisiin teemoihin.

  Tilaa julkaisu Lisätietoja julkaisusta Siirry julkaisuun
 • Oikeus

  Oikeus-lehdessä on tieteellisiä artikkeleita, kirja-arvioita ja katsauksia oikeuden alan tapahtumista. Lehteä julkaisevat Oikeuspoliittinen yhdistys Demla ry ja Oikeus- ja yhteiskuntatieteellinen yhdistys ry (OYY).

  Tilaa julkaisu Lisätietoja julkaisusta Siirry julkaisuun
 • Verotus-lehden arkisto ja uudet numerot

  Verotus-lehti on vuodesta 1951 alkaen ilmestynyt veroalan ammattijulkaisu, jota julkaisee Kustannusosakeyhtiö Verotus. Lehdessä kirjoittajina ovat verotuksen parhaat asiantuntijat. Verotus-lehden arkisto ja uudet numerot -palvelun tilaamalla saa käyttöösi Edilexistä löytyvän Verotus-lehden sisällön kokonaisuudessaan.

  Tilaa julkaisu Lisätietoja julkaisusta Siirry julkaisuun
 • Verotus-lehden uudet numerot

  Verotus-lehti on vuodesta 1951 alkaen ilmestynyt veroalan ammattijulkaisu, jota julkaisee Kustannusosakeyhtiö Verotus. Lehdessä kirjoittajina ovat verotuksen parhaat asiantuntijat. Edilex Verotus-lehden uudet numerot -palvelun tilaamalla saat käyttöösi Verotus-lehden viisi uusinta numeroa, jotka on julkaistu edeltävän 12 kuukauden aikana.

  Tilaa julkaisu Lisätietoja julkaisusta Siirry julkaisuun
 • Verotus-lehden arkisto

  Verotus-lehti on vuodesta 1951 alkaen ilmestynyt veroalan ammattijulkaisu, jota julkaisee Kustannusosakeyhtiö Verotus. Lehdessä kirjoittajina ovat verotuksen parhaat asiantuntijat. Edilex Verotus-lehden arkisto -palvelun tilaamalla saat käyttöösi vanhemmat lehdet numerosta 1/2007 alkaen.

  Tilaa julkaisu Lisätietoja julkaisusta Siirry julkaisuun
 • Ympäristöjuridiikka

  Ympäristöjuridiikka on Suomen Ympäristöoikeustieteen Seuran aikakausjulkaisu. Lehti sisältää tieteellisiä artikkeleita, ympäristöoikeudellisia muita kirjoituksia ja oikeustapausselostuksia. Tieteellisten artikkelien osalta Ympäristöjuridiikka on referee-julkaisu.

  Tilaa julkaisu Lisätietoja julkaisusta Siirry julkaisuun

Editan lakikoulutukset

Juridiikan koulutusta Suomen johtavan lakitietopalvelun tuottajalta

Editan lakikoulutuksissa paneudutaan lainsäädännön uudistuksiin ja käsitellään ajankohtaisia juridisia kysymyksiä alojensa parhaiden asiantuntijoiden johdolla.

Webinaarit ovat tehokkaita tietopaketteja lainsäädännön uudistuksista ja ajankohtaisista juridisista kysymyksistä. Koko päivän koulutuksissa kuullaan useita alan asiantuntijoita ja pureudutaan syvälle käsiteltävään aiheeseen. Valikoimasta löytyvät myös verkkokoulutukset, joiden avulla koko organisaatio voi opiskella lainsäädännön kulmakiviä joustavasti, ajasta ja paikasta riippumatta.

Tutustu koulutustarjontaan

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.