Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Lakikanava

Edilexin Lakikanava seuraa juridista tietoa puolestasi valitsemistasi aihealueista ja aineistoista.

Lakikanava-seurantapalvelu tuo sähköpostiisi tiedon haluamiesi aineistojen muutoksista ja uusista julkaisuista. Voit tilata aineistojen seurannan sähköpostiisi jokaisena arkipäivänä tai kerran viikossa. Lakikanavan käyttö edellyttää henkilökohtaisia käyttäjätunnuksia.

Voit valita itse, mitä aineistoja ja aihealueita haluat seurata - uutiset, säädökset, esityöt, oikeuskäytäntö, Lakikirjaston aineistot ja virallistieto  - kaikki on nyt mukana. Valitsemasi rajaus koskee kaikkia seurantasi aineistoja, joissa on aihealuetieto. Voit seurata esimerkiksi uutisia tai hallituksen esityksiä haluamistasi aiheista.

Ollessasi kirjautuneena Edilexiin voit personoida Lakikanavaa Oma Edilexissä tai työkalupalkin Lakikanava-osion kautta. Voit muuttaa valintojasi milloin tahansa ja ne tulevat heti voimaan.

Lakikanavan tilauksen voi keskeyttää väliaikaisesti Oma Edilexissä. Keskeytyksen voi saattaa voimaan enintään kuukautta ennen keskeytyksen alkua. Keskeytyksen enimmäispituus on kaksi kuukautta. Pääset kuitenkin lukemaan omien valintojesi mukaiset Lakikanavan viestit Edilexin työkalupalkista Lakikanava-osiosta, jossa ne säilyvät 90 päivää.

Lakiposti tuo tiedon kaikista uusista Säädöskokoelmassa julkaistuista säädöksistä ja hallituksen esityksistä joka arkipäivä. Jos olet valinnut Lakikanavaan Säädöskokoelman ja hallituksen esitykset (jotka ovat useimmilla perusasetuksena), et tarvitse erikseen Lakipostia.

Molemmat Edilexin seurantapalvelut Lakikanava ja Lakiposti kuuluvat Edilex Peruspalvelun, Edilex EHS:n ja Edilex Verotuksen hintaan.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.