Lakikanava

Edilexin Lakikanava seuraa juridista tietoa puolestasi valitsemistasi aihealueista ja aineistoista.

Lakikanava-seurantapalvelu tuo sähköpostiisi juridiikan uutiset ja pitää sinut ajan tasalla itse haluamissasi aihealueissa ja aineistoissa. Voit tilata aineistojen seurannan sähköpostiisi jokaisena arkipäivänä tai kerran viikossa.

Voit valita itse, mitä aineistoja ja aihealueita haluat seurata - uutiset, säädökset, oikeuskäytäntö, esityöt, virallistieto, oikeudelliset artikkelit ja lehdet - kaikki on nyt mukana. Voit seurata esimerkiksi uutisia tai oikeuskäytäntöä haluamistasi aiheista.

Valintoja voi muuttaa milloin tahansa Oma Edilexissä ja ne tulevat heti voimaan. Näin räätälöit Lakikanava-sähköpostin mieleiseksesi.

Lakikanavan tilauksen voi keskeyttää väliaikaisesti Oma Edilexissä. Keskeytyksen voi saattaa voimaan enintään kuukautta ennen keskeytyksen alkua. Keskeytyksen enimmäispituus on kaksi kuukautta. Pääset kuitenkin lukemaan omien valintojesi mukaiset Lakikanavan viestit Oma Edilexissä, jossa ne säilyvät 90 päivää.

Lakiposti tuo tiedon kaikista uusista Säädöskokoelmassa julkaistuista säädöksistä ja hallituksen esityksistä joka arkipäivä. Lakipostin sisällön saat valittua myös Lakikanava-valintoihisi, jolloin et tarvitse sekä Lakikanavaa että Lakipostia.

Molemmat Edilexin seurantapalvelut Lakikanava ja Lakiposti kuuluvat Edilex Peruspalvelun, Edilex Ympäristön ja Edilex Verotuksen hintaan.

Edilexin uutiset on Suomen laajin ja monipuolisin juridinen uutispalvelu

Edilexin uutispalvelu on Suomen ainoa reaaliaikainen juridinen uutispalvelu, joka tuottaa uutiset juristitoimittajien toimittamana joka arkipäivä

Uutisia julkaistaan yhteensä noin 3 000 uutista vuodessa. Kokeneet uutistoimittajat seuraavat säännöllisesti Suomen ja Euroopan unionin lainsäädäntöä, kansainvälisiä lähteitä, lainvalmistelua, oikeus- ja viranomaiskäytäntöä, oikeustieteellisiä julkaisuja sekä muita oikeudellisia tietolähteitä ja juridiikan alan tapahtumia.