Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Tietoa palvelusta

Edilex helpottaa työtäsi

Edilex on Suomen laajin ja johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun.

Edilex on nopea ja kattava tapa seurata lainsäädännön muutoksia ja kehitystä. Palvelu yhdistää keskeiset oikeuslähteet ja tausta-aineiston syvälliseksi ja käytännönläheiseksi juridisen tiedon kokonaisuudeksi, joka auttaa työssäsi ja säästää aikaasi.

Edilex on tehokas ja monipuolinen työväline juristille ja oikeudellisen alan ammattilaiselle sekä monipuolinen ratkaisu eri tehtävissä työskentelevien ammattilaisten lakitiedon tarpeisiin.
 

Lakikanava - Uutiset ja seuranta kaikissa aineistoissa joka arkipäivä

 • Lakikanava-seurantapalvelu tuo sähköpostiisi juridiikan uutiset ja pitää sinut ajan tasalla itse haluamissasi aihealueissa ja aineistoissa joka arkipäivä.

 • Oma Edilexissä voit personoida Lakikanava-seurantapalvelun vastaamaan omia seurantatarpeitasi ja Edilexin työkalupalkin Lakikanava-välilehdestä löydät uusimmat Lakikanava-viestisi.
   
 • Voit valita itse, mitä aineistoja ja aihealueita haluat seurata – uutiset, säädökset, esityöt, oikeuskäytäntö, Lakikirjaston aineistot ja virallistieto – kaikki on nyt mukana. Voit seurata esimerkiksi uutisia tai hallituksen esityksiä haluamistasi aiheista.
   
 • Edilexin uutispalvelu on Suomen laajin reaaliaikainen juridinen uutispalvelu. Saat uutiset juristitoimittajien toimittamana joka arkipäivä.
   

Muistilista – mahdollisuus korvamerkitä Edilexin dokumentteja omiin kansioihin

 • Muistilistaan voit ryhmitellä Edilexin dokumentteja haluamallasi tavalla eri kansioihin.
   
 • Voit luoda haluamasi määrän kansioita ja nimetä ne haluamallasi tavalla. Voit lisätä kansion nimen yhteyteen lyhyen tekstin sekä kansion sisään väliotsikoita.
   
 • Voit siirtää dokumentteja kansioista toisiin. Sama dokumentti voi olla kahdessa tai useammassa kansiossa.
   

Suomen laajin ajantasainen säädöstietokanta suomeksi ja ruotsiksi

 • Edilexissä on yli 12 000 säädöstä ajantasaistettuna.
   
 • Säädöksen viitekortti kertoo säädöksen nykyhetken, menneen ja tulevan. Viitekortilta löydät muun muassa tiedot vireillä olevista hallituksen esityksistä, säädöksen muutokset ja aiemmat sanamuodot, kumotut säädökset sekä kyseisen säädöksen nojalla annetut säädökset.
   
 • Viitekortit päivitetään joka arkipäivä.
   

Juridiset aikakauslehdet sähköisenä

 • Edilexissä ilmestyvät kaikki keskeiset kotimaiset juridiset aikakauslehdet, muun muassa Defensor Legis, JFT, Lakimies, Liikejuridiikka, Oikeus, Verotus-lehti ja Ympäristöjuridiikka. Lehtien vuosikerrat ovat käytössäsi artikkelikohtaisin hakutiedoin.

 • Saat käyttöösi myös Lakikirjaston laajan ja jatkuvasti kasvavan kokoelma Edilex-sarjassa julkaistavia korkeatasoisia oikeustieteellisiä artikkeleja, käytännönläheisempiä artikkeleja sekä asiakirjamalleja. Dokumentteja on yli 12 000.

Monipuoliset hakutoiminnot

 • Edilexissä liikkuminen on joustavaa ja nopeaa linkitysten ja siirtymistoimintojen avulla.

 • Monipuoliset hakutoiminnot ohjaavat sinua löytämään helposti relevantit sisällöt. Kaikkiin aineistoihin kohdistuvat hakutuloslistaukset näyttävät vasemman reunan rajaa hakua -navigaatiossa mitä hakuun liittyvää sisältöä palvelussa on. Rajaa hakua -toiminnon avulla voit rajata hakua aineiston, aihealueen tai julkaisuajankohdan mukaan.

 • Digikirjat toimivat hyvin yhteen Edilexin kanssa, koska Edilexin haut ulottuvat myös digikirjojen sisältöön. Edilexin hakutuloslistauksen oikealta puolelta (Haku verkkokaupan digikirjojen sisällöstä) löydät hakuosumien kokonaismäärän ja niiden digikirjojen määrän, joista hakuosumat löytyvät. Kirjan nimeä klikkaamalla pääset verkkokaupan digikirjaan, ja hakuosumaa klikkaamalla suoraan digikirjan ko. kohtaan, jos sinulla on lukuoikeus ko. tuotteeseen.

 • Voit valita itse mihin aineistoihin haku kohdistuu, hakea kaikista aineistoista tai käyttää nopeaa pikahakutoimintoa.
   

Tutustu ja valitse haluamasi Edilex-palvelut

Edilex Peruspalvelun lisäksi Edilex-palveluita ovat muun muassa Edilex EHS, Edilex Verotus, Edilex Arvonlisäverotus, Edilex Elinkeinoverotus ja juridiset lehdet. Kun tilaat useamman palvelun, voit hyödyntää edullisia pakettihintoja. Lehdistä osa kuuluu myös Edilex Peruspalvelun hintaan.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.