Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Tietoa palvelusta

Edilex helpottaa työtäsi

Edilex on Suomen laajin ja johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun.

Edilex on nopein ja kattavin tapa seurata lainsäädännön muutoksia ja kehitystä. Palvelu yhdistää keskeiset oikeuslähteet ja tausta-aineiston syvälliseksi ja käytännönläheiseksi juridisen tiedon kokonaisuudeksi, joka auttaa työssäsi ja säästää aikaasi.

Edilex on tehokas ja monipuolinen työväline juristille ja oikeudellisen alan ammattilaiselle sekä monipuolinen ratkaisu eri tehtävissä työskentelevien ammattilaisten lakitiedon tarpeisiin.
 

Lakikanava - Uutiset ja seuranta kaikissa aineistoissa joka arkipäivä

 • Lakikanava-seurantapalvelu tuo sähköpostiisi juridiikan uutiset ja pitää sinut ajan tasalla itse haluamissasi aihealueissa ja aineistoissa joka arkipäivä.

 • Oma Edilexissä voit personoida Lakikanava-seurantapalvelun vastaamaan omia seurantatarpeitasi ja Edilexin työkalupalkin Lakikanava-välilehdestä löydät uusimmat Lakikanava-viestisi.
   
 • Seurannan personointi on mahdollista kaikissa aineistoissa - uutiset, säädökset, oikeuskäytäntö, esityöt, virallistieto, juridiset artikkelit ja lehdet - ja aihealueissa. Voit seurata esimerkiksi uutisia tai oikeuskäytäntöä haluamistasi aiheista. Valintoja voi muuttaa milloin tahansa ja ne tulevat heti voimaan.
   
 • Edilexin uutispalvelu on Suomen laajin reaaliaikainen juridinen uutispalvelu. Saat uutiset juristitoimittajien toimittamana joka arkipäivä.
   

Muistilista – mahdollisuus korvamerkitä Edilexin dokumentteja omiin kansioihin

 • Muistilistaan voit ryhmitellä Edilexin dokumentteja haluamallasi tavalla eri kansioihin.
   
 • Voit luoda haluamasi määrän kansioita ja nimetä ne haluamallasi tavalla. Voit lisätä kansion nimen yhteyteen lyhyen tekstin sekä kansion sisään väliotsikoita.
   
 • Voit siirtää dokumentteja kansioista toisiin. Sama dokumentti voi olla kahdessa tai useammassa kansiossa.
   

Suomen laajin ajantasainen säädöstietokanta suomeksi ja ruotsiksi

 • Edilexissä on yli 11 000 säädöstä ajantasaistettuna.
   
 • Säädöksen viitekortti kertoo säädöksen nykyhetken, menneen ja tulevan. Viitekortilta löydät muun muassa tiedot vireillä olevista hallituksen esityksistä, säädöksen muutokset ja aiemmat sanamuodot, kumotut säädökset sekä kyseisen säädöksen nojalla annetut säädökset.
   
 • Viitekortit päivitetään joka arkipäivä.
   

Juridiset aikakauslehdet sähköisenä

 • Edilexissä ilmestyvät kaikki keskeiset kotimaiset juridiset aikakauslehdet, muun muassa Defensor Legis, JFT, Lakimies, Liikejuridiikka, Oikeus, Verotus-lehti ja Ympäristöjuridiikka. Lehtien vuosikerrat ovat käytössäsi artikkelikohtaisin hakutiedoin.

 • Saat käyttöösi myös Lakikirjaston laajan kokoelman artikkeleita, kirjoituksia ja kirjoja. Dokumentteja on yli 11 000.
   

Monipuoliset hakutoiminnot

 • Edilexissä liikkuminen on joustavaa ja nopeaa linkitysten ja siirtymistoimintojen avulla.

 • Monipuoliset hakutoiminnot ohjaavat sinua löytämään helposti relevantit sisällöt. Kaikkiin aineistoihin kohdistuvat haut näyttävät sivunavigaatiossa koko ajan, mitä aiheeseen tai hakuun liittyvää sisältöä palvelussa on. Rajaa hakua -toiminnon avulla pääset nopeasti kartalle missä tahansa juridisessa kysymyksessä.

 • Voit valita itse mihin aineistoihin haku kohdistuu, hakea kaikista aineistoista tai käyttää nopeaa pikahakutoimintoa.
   

Tutustu ja valitse haluamasi Edilex-palvelut

Edilex Peruspalvelun lisäksi Edilex-palveluita ovat muun muassa Edilex Ympäristö, Edilex Verotus, Edilex Arvonlisäverotus, Edilex Elinkeinoverotus ja juridiset lehdet. Kun tilaat useamman palvelun, voit hyödyntää edullisia pakettihintoja. Lehdistä osa kuuluu myös Edilex Peruspalvelun hintaan.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.