Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Juridiset lehdet Edilexissä

Edilexissä ilmestyvät sähköisinä juridiset aikakausjulkaisut
Defensor Legis, JFT, Lakimies, Liikejuridiikka, Oikeus, Verotus ja Ympäristöjuridiikka.

Lehtien vuosikerrat ovat käytössäsi artikkeli- ja kirjoittajakohtaisin hakutiedoin. Artikkelit sisältävät myös tiivistelmän sekä viittaukset lainsäädäntöön.

Edilex Peruspalvelun, Edilex EHS -palvelun ja Edilex Verotuksen tilaukseen sisältyvät Defersor Legis -lehtien arkistot 36 kuukautta vanhempien numerojen osalta. Verotus-lehteä ja Liikejuridiikkaa lukuun ottamatta muiden juridisten lehtien vuosiarkistoon Edilex Peruspalvelussa, Edilex EHS -palvelussa ja Edilex Verotuksessa sisältyvät lehtien 18 kuukautta vanhemmat numerot.

Lehtien Defensor Legis, JFT, Lakimies, Oikeus ja Ympäristöjuridiikka uudemmat numerot voi tilata erillisellä tilauksella. Erillinen tilaus on lehden julkaisijayhdistyksen henkilöjäsenille maksuton.

Liikejuridikka julkaistaan Edilexissä samaan aikaan lehden paperiversion kanssa. Liikejuridiikan voit tilata erillisellä tilauksella.

Verotus-lehden uudet numerot -palvelu sisältää Verotus-lehden viisi uusinta numeroa, jotka on julkaistu edeltävän 12 kuukauden aikana. Verotus-lehti julkaistaan Verotus-lehden arkisto -palvelussa 12 kuukauden kuluttua numeron ilmestymisestä. Verotus-lehden molemmat palvelut voi tilata erillisellä tilauksella.

Hakutoiminnot kohdistuvat aina lehtien kaikkiin numeroihin. Myös artikkeli- ja kirjoittajatiedot näkyvät kaikille peruspalvelun tilaajille.

Oikeustieto Edilexissä sisältää lehden koko arkiston ensimmäisestä ilmestyneestä numerosta 1/1995 alkaen numeroon 6/2016 saakka.

Edilexin Peruspalvelun tilaukseen kuuluvat lisäksi opiskelijajulkaisut Helsinki Law Review ja Acta Legis Turkuensia sekä vuosikirjat Kilpailuoikeudellinen vuosikirja, Oikeustiede-Jurisprudentia, Urheilu ja oikeusViestintäoikeuden vuosikirja ja Ympäristöpolitiikka ja -oikeus.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.