Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Juridiset lehdet Edilexissä

Edilexissä ilmestyvät sähköisinä juridiset aikakausjulkaisut
Defensor Legis, JFT, Lakimies, Liikejuridiikka, Oikeus, Verotus ja Ympäristöjuridiikka.

Lehtien vuosikerrat ovat käytössäsi artikkeli- ja kirjoittajakohtaisin hakutiedoin. Artikkelien viitekortit sisältävät myös tiivistelmän, linkit artikkelissa käsiteltyihin säädöksiin ja oikeustapauksiin sekä muut viitetiedot.

Edilex Peruspalvelun, Edilex EHS -palvelun ja Edilex Verotuksen tilaukseen sisältyvät juridisten lehtien arkistot seuraavasti:

  • Defensor Legis 36 kuukautta vanhempien numerojen osalta,
  • JFT, Oikeus ja Ympäristöjuridiikka 18 sekä
  • Lakimies 12 kuukautta vanhempien numerojen osalta.

Lehtien Defensor Legis, JFT, Lakimies, Oikeus ja Ympäristöjuridiikka uudemmat numerot voi tilata erillisellä tilauksella. Erillinen tilaus on lehden julkaisijayhdistyksen henkilöjäsenille maksuton.

Liikejuridikka julkaistaan Edilexissä samaan aikaan lehden paperiversion kanssa. Liikejuridiikan voit tilata erillisellä tilauksella.

Verotus-lehden uudet numerot -palvelu sisältää Verotus-lehden viisi uusinta numeroa, jotka on julkaistu edeltävän 12 kuukauden aikana. Verotus-lehti julkaistaan Verotus-lehden arkisto -palvelussa 12 kuukauden kuluttua numeron ilmestymisestä. Verotus-lehden arkisto ja uudet numerot -palvelu sisältää Edilexistä löytyvän Verotus-lehden sisällön kokonaisuudessaan. Verotus-lehden palvelut voi tilata erillisellä tilauksella.

Hakutoiminnot kohdistuvat aina lehtien kaikkiin numeroihin. Myös artikkeli- ja kirjoittajatiedot näkyvät kaikille peruspalvelun tilaajille.

Oikeustieto Edilexissä sisältää lehden koko arkiston ensimmäisestä ilmestyneestä numerosta 1/1995 alkaen numeroon 6/2016 saakka.

Edilexin Peruspalvelun tilaukseen kuuluvat lisäksi opiskelijajulkaisut Helsinki Law Review ja Acta Legis Turkuensia sekä vuosikirjat Kilpailuoikeudellinen vuosikirja, Oikeustiede-Jurisprudentia, Urheilu ja oikeusViestintäoikeuden vuosikirja ja Ympäristöpolitiikka ja -oikeus.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.