Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Edilex Arvonlisäverotus

Edilex Arvonlisäverotus on osa Edilex Verotus -kokonaisuutta, joka sisältää myös Edilex Peruspalvelun ja Edilex Elinkeinoverotuksen. Edilex Arvonlisäverotuksen voi tilata myös erikseen.

Edilex Arvonlisäverotus tarjoaa perusteellisen tiedon arvonlisäverolain säännöksistä ja niiden soveltamisesta. Arvonlisäverotus on käytännönläheinen käsikirja, joka käsittelee arvonlisäverolakia ja sen soveltamista monipuolisesti ja kattavasti. Teoksessa käsitellään perusteellisesti pykäläjärjestyksessä koko arvonlisäverolaki. Kirja on oiva työkalu muun muassa verotuksen ja taloushallinnon asiantuntijoille sekä liikkeenjohdolle. Kirjoittajat, KPMG:n veroasiantuntijat kertovat yksityiskohtaisesti, miten lain säännökset vaikuttavat eri liiketapahtumiin käytännössä. 

Sisällössä huomioidaan EU-oikeuden vaikutukset kansalliseen arvonlisäverolakiin ja sen soveltamiseen. Myös eri toimialojen erityismenettelyt ja sudenkuopat on tuotu esiin.

Kirjoittajien asiantuntemus ja käytännön kokemus takaavat sen, että tietokanta on laajuudeltaan ja sisällöltään alansa ykkösteos. Kirjoittajat ovat KPMG:n arvonlisäveroasiantuntijoita.

Kommentaariteos päivitetään kerran vuodessa. Teoksen muuhun Edilex-aineistoon johtavat linkit avautuvat, jos käyttäjällä on myös Edilex Peruspalvelun tilaus.

Uusimman version lisäksi palvelu sisältää kommentaariteoksen aiemmat versiot.

Saat käyttöösi myös arvonlisäverotukseen liittyvät uutiset.

Käytössäsi ovat myös:

Tilaaminen

Edilex Arvonlisäverotuksen ja muita Edilex-palveluja voit tilata palvelussa olevalla tilauslomakkeella tai Edilexin asiakaspalvelusta. Edilex Arvonlisäverotus on myös mahdollista tilata osana Edilex Verotus -kokonaisuutta.

Tutustu Edilexin palveluihinlisensseihin ja hintatietoihin.

Edilexin asiakaspalvelu palvelee kaikissa käyttäjätietoihin ja tilaamiseen
liittyvissä asioissa.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.