Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

EHS-neuvonta

HPP Asianajotoimisto Oy:n tuottamassa ympäristö- ja työsuojelulainsäädännön neuvontapalvelussa voit lähettää kysymyksiä HPP Asianajotoimisto Oy:n juristeille.

Kysymyksesi voi liittyä yleisesti ympäristö- ja työsuojelulainsäädäntöön tai säädösten soveltamiseen organisaatiosi toiminnassa. Kysymyksiin pyritään vastaamaan mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään viiden työpäivän kuluttua, ellei esimerkiksi lomien vuoksi asiasta palvelussa toisin ilmoiteta. Vastaukset ovat maksuttomia. Kaikki antamasi tiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Huomaathan, että tämän palvelun kautta sinulle ei laadita valmiita asiakirjoja vaan annetaan yleisluonteista neuvontaa. Kysymysten tulisi myös liittyä Edilexin tilaajaorganisaation toimintaan, eli palvelua ei ole tarkoitettu käyttäjien yksityishenkilöinä esittämiä kysymyksiä varten.

Julkaisemme yleisempiä EHS-neuvontaan lähetettyjä kysymyksiä ja niihin annettuja vastauksia muokattuna siten, ettei kysyjää ja hänen edustamaansa organisaatiota voida tunnistaa.

Ympäristölainsäädäntöön liittyvät kysymykset

Työturvallisuuslainsäädäntöön liittyvät kysymykset

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.