Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

RSS-Palvelut

Edilex tarjoaa käyttäjilleen tiedon useiden aineistojen päivityksistä RSS-syötteinä.

Edilexin eri aineistoihin lisätään viikoittain lukuisia uusia dokumentteja. RSS-syötteiden avulla pystyt helposti seuraamaan sinulle keskeisiä aineistoja, kuten uutisia, artikkeleita, lainsäädäntöä tai oikeuskäytäntöä. RSS-syöte sisältää uusien dokumenttien otsikot sekä linkit Edilexiin kyseisiin dokumentteihin.

Edilexissä julkaistavat RSS-syötteet

Kuinka pääsen alkuun?

RSS-syötteitä voi lukea omalle tietokoneelle asennettavalla RSS-lukijalla. Ohjelmia löytyy maksutta internetistä, esimerkiksi FeedReader. Myös monissa sähköpostiohjelmissa ja nettiselainten uusimmissa versioissa on jo tämä ominaisuus. Nettiselaimessa voi myös olla RSS-lisäosa, jolloin erillistä RSS-lukijaa ei tarvita. Kysy työpaikkasi IT-palveluista lisää.

RSS-lukija on ohjelma, joka seuraa käyttäjän puolesta verkkopalvelun päivityksiä:

  • RSS‐lukija käy säännöllisesti tarkistamassa RSS‐syötteen, joka kertoo onko verkkopalveluun ilmestynyt uutta sisältöä.
  • Jos uutta sisältöä on, ohjelma ilmoittaa siitä käyttäjälle ja antaa linkin kyseiseen sisältöön.
  • Saatuaan ilmoituksen käyttäjä voi halutessaan klikata linkkiä ja lukea uuden sisällön kokonaisuudessaan.

Voit esimerkiksi helposti seurata Edilexin Lakikirjaston uusia artikkeleita ja muita kirjoituksia hyödyntämällä nettiselainten rss-syötetoimintoa tai asentamalla tietokoneellesi RSS-lukijan ja tilaamalla Edilex Lakikirjasto -nimisen RSS-syötteen (http://www.edilex.fi/rss/lakikirjasto/). RSS-lukija käy automaattisesti säännöllisin väliajoin tarkistamassa Edilexistä, onko uusia kirjoituksia ilmestynyt. Jos on, ilmoittaa lukija siitä samalla tavoin kuin uusista sähköpostiviesteistä.

Voinko hyödyntää Edilexin RSS-syötteitä muilla sivustoilla?

RSS-syötteet mahdollistavat esimerkiksi Edilexin uusimpien uutisotsikoiden näyttämisen yrityksen intranetissä, jos yrityksellä on Edilexin organisaatiolisenssi. Jos haluat hyödyntää Edilexin RSS-palveluita intranetissä tai muilla sivustoilla, ota ensin yhteyttä Edilexin toimitukseen.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.