Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Lisenssit

Edilexin voit tilata käyttäjälisenssinä tai organisaatiolisenssinä. Käyttäjälisenssi on yleensä sopivin lisenssi, jos organisaatiossasi on 1 - 10 nimettyä palvelun käyttäjää. Jos organisaatiossasi on yli 10 käyttäjää, tarjoamme mahdollisuuden joustavaan ja edulliseen organisaatiolisenssiin. Ison käyttäjämäärän lisensseihin sekä oppilaitos-, kunta- ja kirjastolisensseihin on mahdollista liittää IP-tunnistus.

Käyttäjälisenssi

Palvelun käyttöoikeus on nimetyillä käyttäjillä. Jokainen palvelun käyttäjä saa oman käyttäjätunnuksensa ja salasanansa. Hinta määräytyy käyttäjien lukumäärän mukaan.

Käyttäjälisenssi on henkilökohtainen ja sitä voi käyttää vain lisenssin haltija. Lisenssiin liittyviä tunnuksia ei saa luovuttaa muille henkilöille. Henkilökohtaisen käyttäjälisenssin antamisesta esimerkiksi loman ajaksi väliaikaisesti sijaisen käyttöön voi sopia asiakaspalvelun kanssa.

Käyttäjälisenssi ei ole sidottu tiettyyn työasemaan. Lisenssin haltija voi käyttää palvelua miltä tahansa laitteelta, jossa on nettiyhteys. Käyttäjälisenssin voit tilata Edilexin tilauslomakkeella tai asiakaspalvelusta.

Organisaatiolisenssi

Tämä on usein edullisin ja joustavin vaihtoehto, kun tilaajaorganisaatiossa (huomioiden koko konserni, virasto tai hallinnonala) on enemmän kuin noin kymmenen käyttäjää. Organisaatiolisenssin voit tilata ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Lisenssi on mahdollista tilata henkilökohtaisilla tunnuksilla tai IP-tunnistuksella.

Organisaatiolisenssi henkilökohtaisilla tunnuksilla

Palvelun käyttöoikeus on nimetyillä käyttäjillä, joita on korkeintaan lisenssin mukainen lukumäärä. Ehdot ovat samat kuin käyttäjälisenssissä.

Organisaatiolisenssi IP-tunnistuksella

Palvelu on koko organisaation vapaassa käytössä ja toimii ilman käyttäjätunnuksia ja salasanoja. Lisenssin käyttäjämäärä on potentiaalisten käyttäjien lukumäärä. Potentiaalisiksi käyttäjiksi lasketaan kaikki palvelua mahdollisesti työssään käyttävät henkilöt.

Oppilaitoslisenssi

Palvelun käyttöoikeus on oppilaitoksen opiskelijoilla ja henkilökunnalla. Hinta määräytyy oppilaitoksen opiskelijoiden (FTE) ja henkilökunnan yhteenlasketun lukumäärän mukaan.

Kuntalisenssi

Palvelun käyttöoikeus on kaikilla kunnan hallinnossa työskentelevillä. Lisenssi ei kuitenkaan koske kirjastoja, oppilaitoksia eikä kuntien liikelaitoksia tai kunnan omistamia yrityksiä. Kuntalisenssin hinta määräytyy kunnan väkiluvun mukaan.

Kirjastolisenssi

Palvelun käyttöoikeus on yleisen kirjaston asiakkailla ja henkilökunnalla. Kirjastolisenssin hinta määräytyy kirjaston toimialueen väkiluvun eli kirjaston käyttäjäkunnan mukaisesti. Muiden kuin yleisten kirjastojen lisensseistä sovitaan erikseen.

Tilaaminen

Pyydä tarjous asiakaspalvelusta, myyntipäällikkö Petri Rissaselta, p. 040 860 2221, petri.rissanen@edita.fi tai myyntipäällikkö Kari Nurmiolta, p. 040 860 2518, kari.nurmio@edita.fi.

Edilexin asiakaspalvelu palvelee kaikissa käyttäjätietoihin ja tilaamiseen
liittyvissä asioissa:

Sähköposti asiakaspalvelu.edilex@edita.fi
Puhelin 020 450 2040 (ark. 9–16)

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.