Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Edilex Plus

Edilexin voit tilata räätälöitynä omalle organisaatiollesi. Edilex Plus tarjoaa mahdollisuuden organisaation omien tarpeiden ja toimialan mukaisen sisältökokonaisuuden luomiseen. Voitte itse valita käyttäjien tarvitsemat aineistot. Suunnittelemme palveluunne oman käyttöliittymän.

Kenelle

Edilex Plus -palvelu on tarkoitettu esimerkiksi:

  • Edilex Peruspalvelun, Edilex EHS:n tai Edilex Verotuksen organisaatiolisenssiasiakkaille, jotka haluavat lisäksi oma näkymän toimintaansa keskeisesti liittyvään aineistoon.
  • Organisaatioille, jotka haluavat jakaa toimintaansa liittyvää jatkuvasti ajantasaista lakitietoa internetissä joko vapaasti ja julkisesti selattavaksi tai vain oman jäsenistönsä käytettäväksi.

Mahdollisuuksia

  • Ulkoasussa voidaan käyttää organisaation omaa logoa ja värejä.
  • Palveluun voidaan valita halutut aineistot Edilexistä.
  • Asiasanasto ja hakutoiminnot kohdistuvat vain oman palvelun aineistoon. Mahdollisuus myös oman asiasanaston laatimiseen.
  • Palveluun voidaan lisätä myös asiakkaan omaa aineistoa.
  • Asiakkaalle voidaan rakentaa oma ylläpitokäyttöliittymä omaa aineistoa varten.
  • Palvelu voi olla julkinen tai vain valitun käyttäjäryhmän käytössä. Käyttäjätunnistuksen järjestämiseen on useita erilaisia vaihtoehtoja.
  • Palvelu voi sisältää loppukäyttäjien sähköposti- ja puhelintuen.
  • Suomenkielisen palvelun lisäksi voidaan rakentaa vastaava ruotsinkielinen versio.

Referenssit

Eduskunta

Eduskunnan sisäiseen käyttöön laadittu Kansanedustajan lakikokoelma sisältää ajantasaista lainsäädäntöä ja eduskunnan sisäistä ohjeistoa.

Headpower

HeadPower Oy:n lakipalvelu sisältää alan ajantasaisen lainsäädännön esitöineen, uutisia ja EHS-lainsäädännön seurantapalvelun, joka on toteutettu yhteistyössä HPP Asianajotoimiston kanssa.

Rajavartiolaitos

Rajavartiolaitoksen sisäiseen käyttöön laadittu Rajalex sisältää ajantasaista lainsäädäntöä, valtiosopimuksia ja uutisia.

Säteilyturvakeskus

Stuklex lakipalveluun (maksuton) on koottu Säteilyturvakeskuksen toimialan keskeisiä säädöksiä esitöineen sekä Säteilyturvakeskuksen viranomaisohjeita ja määräyksiä.

Tukes

Tukes säädöstietopalvelu (maksuton) sisältää Turvallisuus- ja kemikaalivirasto toimialaan kuuluvia säädöksiä esitöineen ja viranomaisohjeita.

Hinnoittelu

Edilex Plus -palvelun hinta muodostuu kertaluonteisista perustamiskustannuksista ja vuotuisista ylläpitokustannuksista. Hintaan vaikuttaa käyttäjien ja palveluun mukaan otettavan aineiston määrä. Hinnoittelu on kilpailukykyinen esimerkiksi organisaation sisäisesti järjestettyyn lainsäädännön seurantaan verrattuna.

Lisätietoja Edilex Plus -palveluista saat Edilexin toimituksesta.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.