Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Direkt till fördraget

Ofullständiga sökkriterier

Avtal mellan Finland, Danmark, Island, Norge och Sverige om ömsesidigt bistånd i tullfrågor

Lag om godkännande av vissa bestämmelser i avtalet mellan de nordiska länderna om ömsesidigt bistånd i tullfrågor 14.5.1982/626 (FördrS 43/1982)

I enlighet med riksdagens beslut stadgas:

1 §

Bestämmelserna i det i Oslo den 11 september 1981 ingångna avtalet mellan Finland, Danmark, Island, Norge och Sverige om ömsesidigt bistånd i tullfrågor är, för så vitt de hör till området för lagstiftningen, i kraft såsom därom överenskommits.

2 §

Närmare stadganden om verkställigheten av denna lag utfärdas vid behov genom förordning.

3 §

Denna lag träder i kraft vid en tidpunkt varom stadgas genom förordning.

Förordning om bringande i kraft av avtalet mellan de nordiska länderna om ömsesidigt bistånd i tullfrågor och om ikraftträdande av lagen om godkännande av vissa bestämmelser i avtalet 6.8.1982/627 (FördrS 44/1982)

På föredragning av ministern för utrikesärendena stadgas:

1 §

Det i Oslo den 11 september 1981 ingångna avtalet mellan Finland, Danmark, Island, Norge och Sverige om ömsesidigt bistånd i tullfrågor, vari vissa bestämmelser godkänts genom en lag av den 14 maj 1982 (626/82), vilket republikens president ratificerat likaså den 14 maj 1982 och beträffande vilket ratifikationsinstrumentet den 26 maj 1982 deponerats hos det norska utrikesdepartementet, träder i kraft den 26 augusti 1982 såsom därom överenskommits.

2 §

Lagen den 14 maj 1982 om godkännande av vissa bestämmelser i avtalet mellan de nordiska länderna om ömsesidigt bistånd i tullfrågor (626/82) och denna förordning träder i kraft den 26 augusti 1982.

Avtal mellan Finland, Danmark, Island, Norge och Sverige om ömsesidigt bistånd i tullfrågor

Ändringar i och förklaringar till för...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.