Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry sopimukseen

Puutteelliset hakuehdot

Suomen, Islannin, Norjan, Ruotsin ja Tanskan välinen sopimus keskinäisestä avunannosta tulliasioissa

Laki Pohjoismaiden välillä keskinäisestä avunannosta tulliasioissa tehdyn sopimuksen eräiden määräysten hyväksymisestä 14.5.1982/626 (SopS 43/1982)

Eduskunnan päätöksen mukaisesti säädetään:

1 §

Oslossa 11 päivänä syyskuuta 1981 keskinäisestä avunannosta tulliasioissa tehdyn Suomen, Islannin, Norjan, Ruotsin ja Tanskan välisen sopimuksen määräykset ovat, mikäli ne kuuluvat lainsäädännön alaan, voimassa niin kuin siitä on sovittu.

2 §

Tarkempia säännöksiä tämän lain täytäntöönpanosta annetaan tarvittaessa asetuksella.

3 §

Tämä laki tulee voimaan asetuksella säädettävänä ajankohtana.

Asetus Pohjoismaiden välillä keskinäisestä avunannosta tulliasioissa tehdyn sopimuksen voimaansaattamisesta ja sopimuksen eräiden määräysten hyväksymisestä annetun lain voimaantulosta 6.8.1982/627 (SopS 44/1982)

Ulkoasiainministerin esittelystä säädetään:

1 §

Oslossa 11 päivänä syyskuuta 1981 keskinäisestä avunannosta tulliasioissa tehty Suomen, Islannin, Norjan, Ruotsin ja Tanskan välinen sopimus, jonka eräät määräykset on 14 päivänä toukokuuta 1982 annetulla lailla (626/82) hyväksytty, jonka tasavallan presidentti on ratifioinut niin ikään 14 päivänä toukokuuta 1982 ja jota koskeva ratifioimisasiakirja on talletettu Norjan ulkoasiainministeriöön 26 päivänä toukokuuta 1982, tulee voimaan 26 päivänä elokuuta 1982 niin kuin siitä on sovittu.

2 §

Pohjoismaiden välillä keskinäisestä avunannosta tulliasioissa tehdyn sopimuksen eräiden määräysten hyväksymisestä 14 päivänä toukokuuta 1982 annettu laki (626/82) ja tämä asetus tulevat voimaan 26 päivänä elokuuta 1982.

Suomen, Islannin, Norjan, Ru...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.