Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry sopimukseen

Puutteelliset hakuehdot

Suomen ja Ruotsin välillä vastuualueiden jakamisesta Itämeren alueen merellisen ympäristön suojelua koskevan yleissopimuksen mukaisesti tehty sopimus

Asetus Suomen ja Ruotsin välillä vastuualueiden jakamisesta Itämeren alueen merellisen ympäristön suojelua koskevan yleissopimuksen mukaisesti tehdyn sopimuksen voimaansaattamisesta 17.7.1995/985 (SopS 41/1995)

Ulkoasiainministerin esittelystä säädetään:

1 §

Tukholmassa 30 päivänä kesäkuuta 1995 Suomen ja Ruotsin välillä Itämeren alueen merellisen ympäristön suojelua koskevan yleissopimuksen (SopS 12/80) VI liitteen 7 säännön mukaisesti noottienvaihdolla tehty sopimus vastuualueiden jakamisesta tulee voimaan 30 päivänä heinäkuuta 1995 niin kuin siitä on sovittu.

2 §

Tämä asetus tulee voimaan 30 päivänä heinäkuuta 1995.

Suomen ja Ruotsin välillä vastuualueiden jakamisesta Itämeren alueen merellisen ympäristön suojelua koskevan yleissopimuksen mukaisesti tehty sopimus

Kirjeenvaihto

1. Ruotsin ulkoministerin sijaisen kirje Suomen suurlähettiläälle

Tukholmassa 30 päivänä kesäkuuta 1995

Herra Suurlähettiläs,

Itämeren alueen merellisen ympäristön suojelua koskevan yleissopimuksen VI liitteen 7 säännön mukaan sopimuspuolten tulee niin pian kuin mahdollista sopia niistä Itämeren alueen lohkoista, joilla niiden tulee ryhtyä torjunta- tai pelastustoimenpiteisiin milloin mm. öljyn tai muun vahingollisen aineen aiheuttamaa pilaantumista tapahtuu (vastuualueet). Tästä aiheesta käytyjen Ruotsin ja Suomen välisten neuvottelujen perusteella ehdotan seuraavaa Ruotsin ja Suomen välillä olevaa merialuetta koskevaa järjestelyä:

1. Sopimuspuolten vastuualueiden raja on yhdenmukainen sen Ruotsin talousvyöhykkeen ja Suomen man...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.