Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry sopimukseen

Puutteelliset hakuehdot

Suomen tasavallan hallituksen ja Viron tasavallan hallituksen välinen sopimus keskinäisestä avunannosta tulliasioissa

Laki Viron kanssa keskinäisestä avunannosta tulliasioissa tehdyn sopimuksen eräiden määräysten hyväksymisestä 8.4.1994/416 (SopS 42/1994)

Eduskunnan päätöksen mukaisesti säädetään:

1 §

Tallinnassa 27 päivänä elokuuta 1993 Suomen ja Viron välillä keskinäisestä avunannosta tulliasioissa tehdyn sopimuksen määräykset ovat, mikäli ne kuuluvat lainsäädännön alaan, voimassa niin kuin siitä on sovittu.

2 §

Tarkempia säännöksiä tämän lain täytäntöönpanosta annetaan tarvittaessa asetuksella.

3 §

Tämä laki tulee voimaan asetuksella säädettävänä ajankohtana.

Asetus Viron kanssa keskinäisestä avunannosta tulliasioissa tehdyn sopimuksen voimaansaattamisesta sekä sopimuksen eräiden määräysten hyväksymisestä annetun lain voimaantulosta 27.5.1994/417 (SopS 43/1994)

Ulkoasiainministerin esittelystä säädetään:

1 §

Tallinnassa 27 päivänä elokuuta 1993 Suomen tasavallan hallituksen ja Viron tasavallan hallituksen välillä keskinäisestä avunannosta tulliasioissa tehty sopimus, jonka eräät määräykset on hyväksytty 8 päivänä huhtikuuta 1994 annetulla lailla (416/94) ja jonka tasavallan presidentti on hyväksynyt niin ikään 8 päivänä huhtikuuta 1994 ja jonka hyväksymistä koskevat nootit on vaihdettu 4 päivänä toukokuuta 1994, tulee voimaan 3 päivänä kesäkuuta 1994 niin kuin siitä on sovittu.

2 §

Viron kanssa keskinäisestä avunannosta tulliasioissa tehdyn sopimuksen eräiden määräysten hyväksymisestä 8 päivänä huhtikuuta 1994 annettu laki (416/94) ja tämä asetus tulevat voimaan 3 päivänä kesäkuuta 1994.

Suomen tasavallan hallituksen ja Viron tasavallan hallituksen välinen sopi...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.