Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry sopimukseen

Puutteelliset hakuehdot

Sopimus Suomen Tasavallan ja Sosialististen Neuvostotasavaltojen Liiton välillä oikeussuojasta ja oikeusavusta siviili-, perhe- ja rikosasioissa

Laki Neuvostoliiton kanssa oikeussuojasta ja oikeusavusta siviili-, perhe- ja rikosasioissa tehdyn sopimuksen eräiden määräysten hyväksymisestä 7.12.1979/605 v. 1980 (SopS 47/1980)

Eduskunnan päätöksen mukaisesti säädetään:

Helsingissä 11 päivänä elokuuta 1978 Suomen Tasavallan ja Sosialististen Neuvostotasavaltojen Liiton välillä oikeussuojasta ja oikeusavusta siviili-, perhe- ja rikosasioissa tehdyn sopimuksen määräykset ovat, mikäli ne kuuluvat lainsäädännön alaan, voimassa niin kuin niistä on sovittu.

Tarkempia säännöksiä tämän lain täytäntöönpanosta ja soveltamisesta annetaan tarvittaessa asetuksella.

Asetus Neuvostoliiton kanssa oikeussuojasta ja oikeusavusta siviili-, perhe- ja rikosasioissa tehdyn sopimuksen voimaansaattamisesta ja soveltamisesta 31.7.1980/606 (SopS 48/1980)

Ulkoasiainministerin esittelystä säädetään:

1 §

Helsingissä 11 päivänä elokuuta 1978 Suomen Tasavallan ja Sosialististen Neuvostatasavaltojen Liiton välillä oikeussuojasta ja oikeusavusta siviili-, Perhe- ja rikosasioissa tehty sopimus, jonka eräät määräykset on 7 päivänä joulukuuta 1979 annetulla lailla (605/80) hyväksytty, jonka tasavallan presidentti on ratifioinut 7 päivänä joulukuuta 1979 ja jota koskevat ratifioimiskirjat on vaihdettu Moskovassa 9 päivänä heinäkuuta 1980, tulee voimaan 8 päivänä elokuuta 1980 niin kuin siitä on sovittu.

2 §

Suomen oikeusviranomaisen pyyntö oikeusavun antamisesta Neuvostoliitossa on toimitettava oikeusministeriölle, joka lähettää pyynnön edelleen ulkoasiainministeriölle.

3 §

Kun Neuvostoliiton oike...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.