Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry sopimukseen

Puutteelliset hakuehdot

Ruotsin kanssa tehdyn vastavuoroista kalastusoikeutta Itämerellä koskeva sopimus

Asetus Ruotsin kanssa tehdyn vastavuoroista kalastusoikeutta Itämerellä koskevan sopimuksen voimaansaattamisesta 29.6.1978/539 (SopS 30/1978)

Ulkoasiainministerin esittelystä säädetään Suomen kalastusvyöhykkeestä 15 päivänä marraskuuta 1974 annetun lain (839/74) 3 §:n nojalla:

1 §

Suomen Tasavallan hallituksen ja Ruotsin Kuningaskunnan hallituksen välillä Helsingissä 2 päivänä joulukuuta 1977 noottienvaihdolla tehty vastavuoroista kalastusoikeuttaItämerellä koskeva sopimus, j onka tasavallan presidentti on hyväksynyt 12 päivänä toukokuuta 1978 Ja jonka hyväksymistä koskevat nootit on vaihdettu 13 päivänä kesäkuuta 1978, tulee voimaan 1 päivänä heinäkuuta 1978 niin kuin siitä on sovittu.

2 §

Suomen ja Ruotsin välillä 24 päivänä marraskuuta 1975 tehty, kummankin maan kalastajien oikeutta kalastaa toisen maan kalastusvyöhykkeellä koskeva sopimus (SopS 11/76) lakkaa olemasta voimassa 1 päivästä heinäkuuta 1978.

Naantalissa 29 päivänä kesäkuuta 1978.

Ruotsin kanssa tehdyn vastavuoroista kalastusoikeutta Itämerellä koskeva sopimus

Noottienvaihto

1.

Ruotsin Helsingissä oleva suurlähettiläs Suomen ulkoasiainministerille.

Helsingissä 2 päivänä joulukuuta 1977

Herra Ministeri,

Minulle on annettu ohj eet saattaa tietoonne seuraavaa: Ruotsin Helsingissä olevan asiainhoitajan ja Suomen ulkoasiainministerin välisellä 24 päivänä marraskuuta 1975 tapahtuneella noottienvaihdolla on sovittu, että Ruotsista ja Suomesta kotoisin olevat kalastusalukset saavat harjoittaa perinteellistä kalastusta olennaisesti samassa laajuudessa kuin aikaisemmin Itämeren kala...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.