Edilexissä tehdään teknisiä huoltotöitä perjantaina 3.5.2024 klo 7.00 alkaen. Palvelun hakutoiminnot ovat pois käytöstä n. klo 8.00 asti. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Yritystoiminta, Työ- ja sosiaalioikeus

25.10.2019 10.30 Potilasvakuutuskeskuksen Potilasvakuutus uudistuu -koulutuspäivä nähtävillä tallenteelta

Potilasvakuutuskeskuksen Potilasvakuutus uudistuu -koulutuspäivä nähtävillä tallenteelta

Lakisääteinen potilasvakuutusjärjestelmä toimii Suomessa niin potilaiden kuin hoitohenkilöstön turvana. Potilaan etu on, että hän saa asiansa vireille helposti, tekemällä vahinkoilmoituksen Potilasvakuutuskeskukseen (PVK). PVK järjesti keskiviikkona 23.10.2019 klo 9.15–15.30 Potilasvakuutus uudistuu -koulutuspäivän, jonka teemana olivat vuoden 2021 voimaan tulevan uuden potilasvakuuttamisen lainsäädännön muutokset vakuuttamiseen ja potilasvahinkojen korvausperusteisiin.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.