Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Ympäristö

14.3.2014 13.31 Ilmastonmuutoksen sopeutumisstrategia 2022 parantaa ilmastoriskien hallintaa – luonnos lausuntokierroksella

Ilmastonmuutoksen sopeutumisstrategia 2022 parantaa ilmastoriskien hallintaa – luonnos lausuntokierroksella

Suomi jatkaa ilmastonmuutokseen varautumista ja sopeutumista. Kansallista sopeutumisstrategiaa uudistetaan. Tarkoituksena on vahvistaa yhteiskunnan kykyä hallita ilmastonmuutokseen liittyviä riskejä. Sopeutuminen halutaan saada osaksi suunnittelua ja käytännön toimintaa. Tähän tarvitaan tutkimus- ja kehittämistyötä, ilmastoriskien arvioinnin ja hallinnan menetelmiä ja viestintää. Strategiassa on listattu keskeisimmät lähivuosien toimenpiteet. Luonnos ilmastonmuutoksen kansalliseksi sopeutumisstrategiaksi on lausuntokierroksella 17. huhtikuuta 2014 asti.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.