Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Direkt till fördraget

Ofullständiga sökkriterier

Avtal mellan Sverige och Finland om viss tull- och skattefrihet vid byggande av gränsbroar m.m.

Lag om godkännande av vissa bestämmelser i avtalet mellan Finland och Sverige om viss tulloch skattefrihet vid byggande av gränsbroar m. m. 24.5.1968/477 (FördrS 40/1968)

I enlighet med Riksdagens beslut stadgas:

Bestämmelserna i det i Helsingfors den 29 januari 1968 ingångna avtalet mellan Finland och Sverige om viss tull- och skattefrihet vid byggande av gränsbroar m. m. skola, försåvitt de höra till området för lagstiftningen, gälla såsom om dem överenskommits. Närmare bestämmelser för verkställigheten och tillämpningen av denna lag utfärdas genom förordning.

Förordning om bringande i kraft av avtalet mellan Finland och Sverige om viss tull- och skattefrihet vid byggande av gränsbroar m. m. 26.7.1968/478 (FördrS 41/1968)

Sedan bestämmelserna i det i Helsingfors den 29 januari 1968 undertecknade avtalet mellan Finland och Sverige om viss tull- och skattefrihet vid byggande av gränsbroar m.m. godkänts genom en den 24 maj 1968 given lag (477/68), republikens president ratificerat avtalet och ratifikationsinstrumenten utväxlats den 20 juni 1968, stadgas på föredragning av ministern för utrikesärendena, att sagda avtal skall vara i kraft såsom därom överenskommits.

Avtal mellan Sverige och Finland om viss tull- och skattefrihet vid byggande av gränsbroar m.m.

Artikel 1

I fråga om vara, elektrisk kraft och tjänsteprestation för byggande, underhåll och drift av bro, anläggning för färjeförbindelse och annan anläggning för trafikförbindelse över riksgränsen inom landgränsområdet mellan Finland och Sverige gäller beträffande tull och skatt vad som stadgas i detta avtal.

Avtalet gäller även för muddrings-, schaktnings- och an...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.