Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 208/2024 saakka.

Valtioneuvoston asetus Hallinnon tietotekniikkakeskuksen eräiden tehtävien siirtämisestä sisäministeriön hallinnonalan muihin virastoihin 17.12.2015/1523

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti säädetään:

1 §

Hallinnon tietotekniikkakeskuksen muut kuin valtion yhteisten tieto- ja viestintäteknisten palvelujen järjestämisestä annetussa laissa (1226/2013) ja julkisen hallinnon turvallisuusverkkotoiminnasta annetussa laissa (10/2015) tarkoitetut tehtävät siirtyvät Poliisihallitukseen, Hätäkeskuslaitokseen ja rajavartiolaitokseen.

Poliisihallituksen alaisissa poliisiyksiköissä hoidettavat poliisitoimintaan liittyvät tieto- ja viestintätekniset ylläpito- ja kehittämistehtävät siirtyvät Poliisihallitukseen siten kuin Poliisihallituksen ja sen alaisten poliisiyksiköiden kesken sovitaan.

Henkilöstön asemasta säädetään valtion virkamieslain (750/1994) 2 luvussa.

Edellä 1 ja 2 momentissa tarkoitettuja tehtäviä hoitavat henkilöt ja vastaavat virat siirtyvät Poliisihallitukseen ja Hätäkeskuslaitokseen viimeistään 31 päivänä joulukuuta 2016.

2 §

Poliisihallitus voi tuottaa muita kuin valtion yhteisten tieto- ja viestintäteknisten palvelujen järjestämisestä annetussa laissa ja julkisen hallinnon turvallisuusverkkotoiminnasta annetussa laissa tarkoitettuja tieto- ja viestintäteknisiä palveluja muillekin valtion virastoille siten kuin Poliisihallituksen ja kyseessä olevien virastojen kesken sovitaan.

3 §

Edellä 1 §:ssä tarkoitettujen tehtävien siirtyessä siirtyvät näille virastoille myös näihin tehtäviin liittyvät sopimukset ja sitoumukset ja niihin liittyvät oikeudet ja velvo...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.