Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 173/2024 saakka.

Valtioneuvoston asetus sosiaali- ja terveydenhuollon sähköisen tietohallinnon neuvottelukunnasta (kumoutunut) 7.6.2007/683

Tämä asetus on kumoutunut 1.11.2021 alkaen. Ks. L 784/2021 51 §.

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti, joka on tehty sosiaali- ja terveysministeriön esittelystä, säädetään 9 päivänä helmikuuta 2007 annetun sosiaali- ja terveydenhuollon asiakastietojen sähköisestä käsittelystä annetun lain (159/2007) 21 §:n nojalla:

1 §

Neuvottelukunta ja sen tavoitteet

Sosiaali- ja terveysministeriön yhteydessä on sosiaali- ja terveydenhuollon sähköisen tietohallinnon neuvottelukunta. Neuvottelukunnan tavoitteena on sosiaali- ja terveydenhuollon valtakunnallisten tietojärjestelmäpalvelujen toteutuksen ja kehittämisen sekä palvelujen käyttäjien tietojärjestelmien yhtenäistämisen ja kehittämisen edistäminen.

Valtioneuvosto asettaa neuvottelukunnan sosiaali- ja terveysministeriön esityksestä enintään kolmeksi vuodeksi kerrallaan.

2 §

Kokoonpano

Neuvottelukunnassa on puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja enintään 16 jäsentä sekä kullakin heistä henkilökohtaiset varajäsenet. Neuvottelukunnassa tulee olla ainakin sosiaali- ja terveysministeriön, Sosiaali- ja terveysalan tutkimus- ja kehittämiskeskuksen, Terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen, Kansaneläkelaitoksen, tietosuojavaltuutetun toimiston, Suomen Kuntaliiton, terveyskeskusten, sairaanhoitopiirien, yksityisten terveydenhuollon palvelujen antajien, kuntien tai kuntayhtymien, yksityisten sosiaalihuollon palvelujen antajien sekä apteekkitoiminnan edustaja.

Jos neuvottelukunnan puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, jäsen ta...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.