Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Ympäristö

19.3.2024 13.45 Hallinto-oikeus kumosi ympäristölautakunnan päätöksen ja hylkäsi rakennuslupahakemuksen pysyvän räjähdysainevaraston rakentamiseksi

Hallinto-oikeus kumosi ympäristölautakunnan päätöksen ja hylkäsi rakennuslupahakemuksen pysyvän räjähdysainevaraston rakentamiseksi

Koska suunnittelutarveharkintaa ei ollut tehty rakennuslupapäätöksen yhteydessä eikä erillisessä menettelyssä, lautakunnan päätös oli lainvastaisena kumottava ja rakennuslupahakemus hylättävä. Asian näin päättyessä lausuminen muista valitusperusteista ei ollut tarpeen.
Selvyyden vuoksi hallinto-oikeus totesi, että se ei ollut tällä päätöksellä ratkaissut sitä, edellyttääkö rakennushanke myös maankäyttö- ja rakennuslain 171 §:n mukaista poikkeamista tai vesilain mukaista lupaa. (Vailla lainvoimaa 19.3.2024)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.