Edilexissä on huoltokatko torstaina 25.4.2024. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.30 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Verotus, Työ- ja sosiaalioikeus, Julkisoikeus

1.3.2024 15.00 Selvitys vero- ja maksutulojen sekä etuuksien rahoituksen jakautumisesta julkisen talouden eri sektoreiden kesken : Työryhmän raportti

Valtiovarainministeriö asetti 18.10.2023 pääministeri Orpon hallituksen budjettiriihessään 19.9.2023 päättämien pöytäkirjamerkintöjen mukaisesti kolmikantaisen työryhmän selvittämään vero- ja maksutulojen sekä etuuksien rahoituksen jakautumista julkisen talouden eri sektoreiden kesken. Taustalla on hallitusohjelman keskiössä oleva julkisen talouden velkaantumisen taittaminen ja rahastotalouteen kohdistuvien säästöjen kanavoiminen tätä tarkoitusta varten. Työryhmän tehtäväksi tuli kuvata aihetta ja selvittää keinoja tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.