Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Julkisoikeus

28.11.2023 15.16 VM: Ehdotuksia kuntia koskeviksi purettaviksi tai väljennettäviksi normeiksi voi jättää helmikuuhun 2024 asti

VM: Ehdotuksia kuntia koskeviksi purettaviksi tai väljennettäviksi normeiksi voi jättää helmikuuhun 2024 asti

Nyt on mahdollista jättää ideoita, ehdotuksia ja ajatuksia siitä, missä tehtävissä ja palveluissa kunnille voitaisiin antaa enemmän vapautta ja omaa harkintavaltaa keventämällä yksityiskohtaista sääntelyä. Myös kuntien sääntelyn uudistamisesta voi kertoa mielipiteensä. Valtiovarainministeriö avasi aihetta koskevat kyselyt 28. marraskuuta.  Kyselyissä voi ehdottaa kokeiluja, joiden avulla voitaisiin kokeilla lainsäädännöstä poikkeamista tai muutoin toimintatapojen kehittämistä. Kyselyt ovat osa hallitusohjelman mukaista kuntien normien purkamisen ja kuntakokeilujen ohjelmaa.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.