Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Rikos- ja prosessioikeus, Julkisoikeus

26.9.2023 7.37 Lainsäädäntöhanke: Sisäistä turvallisuutta vahvistetaan rikostiedustelulainsäädännön ja tiedonvaihdon kehittämisellä

Lainsäädäntöhanke: Sisäistä turvallisuutta vahvistetaan rikostiedustelulainsäädännön ja tiedonvaihdon kehittämisellä

Sisäministeriö käynnistää poliisin rikostiedustelua koskevan lainsäädännön valmistelun. Samanaikaisesti asetetaan lainsäädäntöhanke poliisin tiedonvaihtoa koskevan sääntelyn muuttamiseksi. Tavoite on, että poliisi pystyy vastaamaan nykyisen toimintaympäristön vaatimuksiin ja torjumaan tehokkaasti esimerkiksi järjestäytynyttä rikollisuutta. Tavoite on varmistaa, että poliisilla on riittävät toimivaltuudet torjua sisäisen turvallisuuden muuttuvia uhkia. Hankkeessa arvioidaan poliisin salaisten tiedonhankintakeinojen riittävyys ja toimivuus sekä mahdollisuudet hankkia tehokkaasti tietoa sisäisen turvallisuuden suojaamiseksi.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.