Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Verotus

13.6.2023 11.40 Olivatko yhtiön sivuliikkeiltä ostamat lainapalvelut kokonaan tai osittain AVL 41 ja 42 §:ssä tarkoitettuja rahoituspalveluja - KHO kumosi keskusverolautakunnan päätöksen ja poisti annetun ennakkoratkaisun (ään)

Olivatko yhtiön sivuliikkeiltä ostamat lainapalvelut kokonaan tai osittain AVL 41 ja 42 §:ssä tarkoitettuja rahoituspalveluja - KHO kumosi keskusverolautakunnan päätöksen ja poisti annetun ennakkoratkaisun (ään)

Keskusverolautakunta oli katsonut, että
1. hakemuksessa tarkoitetut A-sivuliikkeeltä ostetut palvelut, jotka liittyvät uusien lainojen vakuuksien käsittelyyn, oli katsottava AVL 41 ja 42 §:ssä tarkoitetuiksi rahoituspalveluiksi
2. hakemuksessa tarkoitetut A- ja B-sivuliikkeiltä ostetut palvelut, jotka liittyvät lainoihin liittyviin rahasiirtoihin, oli katsottava AVL 41 ja 42 §:ssä tarkoitetuiksi rahoituspalveluiksi (Julkaisematon)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.