Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Verotus, Työ- ja sosiaalioikeus, Julkisoikeus

6.5.2022 8.00 (päivitetty 11.38) Oikeusasiamiehen perustuslaillinen tiedonsaantioikeus ei toteutunut asianmukaisesti Verohallinnossa

Oikeusasiamiehen perustuslaillinen tiedonsaantioikeus ei toteutunut asianmukaisesti Verohallinnossa

AOA saattoi Verohallinnon tietoon asiassa kohdassa 3.1 esittämänsä käsityksen Verohallinnon hänelle kantelun johdosta aikanaan antamien selvitysten ja lausunnon puutteellisuudesta, minkä johdosta oikeusasiamiehen perustuslaillinen tiedonsaantioikeus ei toteutunut asianmukaisesti, sekä kohdassa 3.2 esittämänsä käsityksen, jonka mukaan Verohallinnon virkamiehen antama ohjaus ja neuvonta ei täyttänyt hyvän hallinnon perusteiden vaatimuksia. Tässä tarkoituksessa AOA lähetti jäljennöksen päätöksestään VM:lle ja Verohallinnolle.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.