Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Työ- ja sosiaalioikeus, Rikos- ja prosessioikeus

20.4.2022 14.30 AVI: Kemikaalitehtaalla työskennelleille ei kerrottu pumppuhäiriön aiheuttamasta vaarasta - käräjäoikeus tuomitsi päivämestarin työturvallisuusrikoksesta

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualue korostaa, että työpaikalla pääasiallista määräysvaltaa käyttävällä työnantajalla on velvollisuus tiedottaa työpaikan vaara- ja haittatekijöistä ja varmistaa, että ulkopuolinen työnantaja ja tämän työntekijät ovat saaneet niistä tarpeelliset tiedot. Työsuojelun vastuualue korostaa myös, että kemikaaliteollisuuden laitoksissa tulee noudattaa erityistä varovaisuutta nesteiden kanssa, eikä nesteille tule koskaan altistua olettaen nestettä vedeksi.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.