Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Julkisoikeus

3.11.2021 12.02 Hallinto-oikeus: Business Finland ei ollut voinut hylätä tutkimuksen valtionapupäätöksestä tehtyä oikaisuvaatimusta esittämällään perusteella

Asiassa oli arvioitava, oliko Innovaatiorahoituskeskus Business Finland voinut hylätä oikaisuvaatimuksen, joka koski sen valtionapuviranomaisena tekemää päätöstä 28.1.2019 olla maksamatta valittajan projektille myöntämäänsä julkiselle tutkimukselle tarkoitettua rahoitusta sillä perusteella, että valittaja ei ollut noudattanut rahoituspäätöksen erityisehdon mukaista raportoinnin määräaikaa, ja koska projektin määräraha oli vanhentunut 31.12.2018. Hallinto-oikeus totesi muun muassa, että Innovaatiorahoituskeskuksen oikaisuvaatimukseen antamasta päätöksestä ei ilmene, minkälaiseen harkintaan tuen maksamatta jättäminen kokonaisuudessaan oli perustunut. Valtionapupäätöksessä ja maksatuspäätöksessä oli lisäksi virhe sekä valittajan Innovaatiorahoituskeskukselta saama neuvonta puutteellista. (Vailla lainvoimaa 3.11.2021)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.