Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Verotus

21.9.2021 11.00 KHO kumosi kahdessa päätöksessään HAO:n ja verotuksen oikaisulautakunnan päätökset ja toimitetut verotukset nettokorkomenojen osalta (tasevertailu)

KHO kumosi kahdessa päätöksessään HAO:n ja verotuksen oikaisulautakunnan päätökset ja toimitetut verotukset nettokorkomenojen osalta (tasevertailu)

Asioissa oli ratkaistavana, voidaanko verovuoden 2015 osalta B S.à r.l:n tai C S.à r.l:n laatimaa konsernitasetta ja verovuoden 2016 osalta C S.à r.l:n laatimaa konsernitasetta pitää EVL 18 a §:n 3 momentissa tarkoitettuna konsernitaseena, johon A Oy:n tasetta voidaan verrata, ja onko A Oy esittänyt sanotussa säännöksessä edellytetyn selvityksen saman pykälän 2 momentissa säädetyistä korkomenojen vähennysoikeuden rajoituksista poikkeamiseksi. KHO päätyi päätöksissään siihen, että  C S.à r.l:n laatima konsernitase on katsottava EVL 18 a §:n 3 momentissa tarkoitetuksi koko konsernin taseeksi. Verotukset nettokorkomenojen osalta oli kumottava ja esillä olevat nettokorkomenot hyväksyttävä vähennettäviksi yhtiön verovuosien 2015 ja 2016 verotettavista tuloista. (Julkaisemattomat päätökset 21.9.2021)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.