Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Rikos- ja prosessioikeus

18.5.2021 16.00 Rikosseuraamuslaitoksen teettämät kaksi turvallisuusselvitystä ovat pohjana toteutettaville uudistuksille – Risen organisaatio uudistuu 1.1.2022

Ri­kos­seu­raa­mus­lai­tos on teet­tä­nyt kak­si tur­val­li­suus­sel­vi­tys­tä van­ki­loi­den tur­val­li­suu­des­ta sekä jär­jes­täy­ty­nee­seen ri­kol­li­suu­teen kuu­lu­vien van­kien eri­tyis­haas­teis­ta. Ra­por­teis­sa on hy­viä eh­do­tuk­sia liit­tyen hen­ki­lö­kun­nan tur­val­li­suu­den pa­ran­ta­mi­seen ja tur­val­li­suu­den jär­jes­te­lyi­hin or­ga­ni­saa­tion eri ta­soil­la. Rikosseuraamuslaitoksen mielestä selvitysten tekijät nostavat hyvin ongelmia esiin ja selvityksissä on erinomaisia kehittämisehdotuksia, jotka liittyvät turvallisuuden järjestelyihin eri organisaation tasoilla, turvallisuusjohtamiseen sekä analyysitoimintaan ja poliisien sekä muiden viranomaisten kanssa tehtävään yhteistyöhön.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.