Edilexissä on huoltokatko keskiviikkona 23.9.2020. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.00 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Julkisoikeus

16.9.2020 13.41 Oikeusasiamies on esittänyt Poliisihallituksen harkittavaksi ohjeistuksen antamista paprikasumutteen käytöstä ja käytön jälkeisestä ensiavusta

Oikeusasiamies on esittänyt Poliisihallituksen harkittavaksi ohjeistuksen antamista paprikasumutteen käytöstä ja käytön jälkeisestä ensiavusta

Kantelija arvosteli Itä-Suomen poliisilaitoksen poliisimiesten menettelyä ensiavun antamisessa. Kantelijan mukaan hänet oli altistettu paprikasumutteelle ja hänen olisi kuulunut saada pestä kasvonsa myös saippualla, eikä pelkällä vedellä. Kantelijan mukaan paprikasumute ei poistunut vedellä, vaan vaikutti pestessä vain lisää. Siksi kantelijalla oli kertomansa mukaan silmät ja kasvot tulessa vielä seuraavana päivänä.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.