Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Verotus

4.6.2020 9.00 Verotus-lehdessä 3/2020 tutkitaan Suomen verotusvallan rajoja kiinteistösijoitusrahastoihin liittyvissä asioissa

Verotus-lehdessä 3/2020 tutkitaan Suomen verotusvallan rajoja kiinteistösijoitusrahastoihin liittyvissä asioissa

Verotus-lehdessä 3/2020 julkaistussa referee-artikkelissaan Kiinteistösijoitusrahastot ja Suomen verotusvallan rajat KTT, OTM, yliopistonlehtori Martti Nieminen ja KTT, HTM, professori Pekka Nykänen käsittelevät ulkomaisten kiinteistösijoitusten tuoton verottamista erityisesti kiinteistöverotusrahastojen kautta. Samassa numerossa julkaistu apulaisprofessori Tomi Viitalan referee-artikkeli Köln-Aktienfonds Deka (C-156/17) ja ulkomaisten sijoitusrahastojen verovapaus käsittelee samaa asiapiiriä, mutta konkreettisen EUT-ratkaisun ja verotukseen liittyvän toimivallan näkökulmasta.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.