Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus, Yritystoiminta

17.2.2020 15.29 Hovioikeus: Vastikkeiden taannehtivalla perimisellä loukattiin kiinteistöosakeyhtiön osakkaiden yhdenvertaisuutta muiden tilojen osakkaisiin nähden

Keskinäinen Kiinteistöosakeyhtiö V Oy:n kanne hylättiin ja A vapautettiin maksamasta KO:n maksettavaksi tuomitsemia vahingonkorvausta, kuluja perimiskirjeestä ja oikeudenkäyntikuluja korkoineen. HO vahvisti, että Keskinäinen Kiinteistöosakeyhtiö C Oy:n saatavat A:lta määrältään pääasian osalta yhteensä 1.052,35 euroa kuitataan maksetuiksi A:n ja B:n 5.716,27 saatavasta 1.052,35 eurolla. Keskinäinen Kiinteistöosakeyhtiö C Oy:n kanne hylättiin ja A ja B vapautettiin maksamasta KO:n maksettavaksi tuomitsemia vahingonkorvausta, kuluja perimiskirjeestä ja oikeudenkäyntikuluja korkoineen. HO vahvisti, että Keskinäinen Kiinteistöosakeyhtiö C Oy:n saatavat A:lta ja B:ltä määrältään pääasian osalta yhteensä 3.103,49 euroa kuitataan maksetuiksi A:n ja B:n 5.716,27 saatavasta 3.103,49 eurolla. (Vailla lainvoimaa 17.2.2020)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.