Edilexissä on huoltokatko torstaina 17.6.2021. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.00 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Verotus

28.1.2020 8.00 (päivitetty 23.4.2021 5.48) Keskusverolautakunnan ennakkoratkaisu arvopaperikaupankäynnin prosessia koskevan palvelun ja erityisen sijoitusrahaston hallinnointipalvelun myynnin arvonlisäverosta

Keskusverolautakunnan ennakkoratkaisu arvopaperikaupankäynnin prosessia koskevan palvelun ja erityisen sijoitusrahaston hallinnointipalvelun myynnin arvonlisäverosta

A Oy:n ei ollut suoritettava arvonlisäveroa arvopaperikaupankäynnin prosessia koskevan palvelun ja erityisen sijoitusrahaston hallinnointipalvelun myynnistä. Vastaavasti kun yhtiö osti nämä palvelut Isoon-Britanniaan sijoittautuneelta yhtiöltä myydäkseen ne edelleen, A Oy:n ei tullut suorittaa ostamistaan palveluista arvonlisäveroa käännetyn verovelvollisuuden perusteella. (Ei lainvoim. 28.1.2020. Valitettu. KHO 16.3.2021 T 120 (ei muutosta))

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.