Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Rikos- ja prosessioikeus

11.10.2019 14.00 Hovioikeus: Osakeyhtiön oikeudenkäyntikulujen jäämistä yhtiön vahingoksi ei voitu olosuhteet huomioon ottaen pitää kohtuuttomana ulosottoasiassa

Nyt käsiteltävässä asiassa X Oy oli sivullisena pyytänyt, että sille palautetaan määräaika valituksen tekemiseksi ulosottopäätöksestä. Yhtiö oli sittemmin peruuttanut hakemuksen, koska ulosottomiehen oikaistua päätöstä yhtiöllä ei enää ollut oikeussuojan tarvetta. Lausunnon antaminen X Oy:n hakemuksesta oli rauennut. Asiassa ei tehty ulosottovalitusta eikä valtion vastuulle jäävää virheellistä menettelyä voitu todeta. Tämän vuoksi X Oy:n oikeudenkäyntikulujen jäämistä yhtiön vahingoksi ei voitu olosuhteet huomioon ottaen pitää kohtuuttomana. (Vailla lainvoimaa 11.10.2019)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.