Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus

28.1.2019 8.22 TAISTO18-harjoitus paljasti tietosuojan ja tietoturvan hallinnan kehitystarpeet – harjoittelu jatkuu syksyllä 2019

TAISTO18-harjoitus paljasti tietosuojan ja tietoturvan hallinnan kehitystarpeet – harjoittelu jatkuu syksyllä 2019

TAISTO18-harjoitus laittoi julkisen hallinnon organisaatioiden toiminnan testiin marraskuussa. Selvisi, että valmius hallita tietoturvauhkia ja tietosuojapoikkeamia on organisaatioiden omien hallinnollisten prosessien osalta varsin hyvä, mutta parannettavaa löytyy muun muassa kriisiviestinnästä, henkilöstön ohjeistuksesta ja koulutuksesta, vastuista sekä tietoturvapäivitysten hallinnasta. TAISTO18-harjoitukseen osallistui 234 organisaatiota neljänä eri harjoituspäivänä. Osallistujien tehtävänä oli toimia harjoituspäivän ajan kuin oikeassa tilanteessa, jossa organisaation tietojärjestelmään on murtauduttu ja henkilötietoja on vuodettu luvatta verkkoon.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.