Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus

7.3.2018 14.54 Hovioikeus ei purkanut matkailuauton kauppaa mutta toisin kuin käräjäoikeus myönsi hinnanalennusta 10 000 euroa

Hovioikeus ei purkanut matkailuauton kauppaa mutta toisin kuin käräjäoikeus myönsi hinnanalennusta 10 000 euroa

Hinnanalennuksen määrästä vähennettiin kuittauksen perusteella vaihdossa annetun matkailuperävaunun korjauskustannuksia ja mat­kailuautoon ostettuja maksamattomia varusteita ja tarvikkeita koskeva yhtiön vastasaatava yhteensä 3.417 euroa. Yhtiö velvoitettiin lisäksi suorittamaan kuluttajalle vahin­gonkorvaukseksi matkailuauton vikojen selvittelykuluista ja polttoainekuluista yhteensä 2.551,70 euroa. Muilta osin kanne hylättiin. Kuluttaja ja yhtiö saivat pitää oikeudenkäyntikulunsa asiassa vahinkonaan. (Vailla lainvoimaa 7.3.2018)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.