Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Julkisoikeus

17.11.2017 8.25 Poliisille mahdollisuus kattavampiin turvallisuustarkastuksiin tilaisuuksissa ja tapahtumissa joulukuusta alkaen

Poliisille mahdollisuus kattavampiin turvallisuustarkastuksiin tilaisuuksissa ja tapahtumissa joulukuusta alkaen

Poliisi voi jatkossa tehdä nykyistä kattavampia turvallisuustarkastuksia erityistä suojelua tai valvontaa edellyttävissä tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Muutokset tulevat voimaan 1. joulukuuta 2017. Poliisimiehen oikeutta tarkastuksen tekemiseen tilaisuus- ja tapahtumapaikoilla täydennetään siten, että poliisimies voi tilanteen vaatiessa kohdistaa turvallisuustarkastuksen myös tilaisuuden järjestämisalueella olevaan henkilöön. Tarkastusoikeutta ei siis enää rajata ainoastaan tilaisuuteen saapuviin, sieltä poistuviin ja tilaisuuden järjestämispaikan tai majoitustilojen välittömässä läheisyydessä oleviin henkilöihin.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.