Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Työ- ja sosiaalioikeus, Julkisoikeus

14.11.2016 13.35 KHO ei tutkinut työsuojeluvaltuutetun purkuhakemusta lentävän henkilöstön työvuoroluettelon julkistamisajankohdasta

KHO ei tutkinut työsuojeluvaltuutetun purkuhakemusta lentävän henkilöstön työvuoroluettelon julkistamisajankohdasta

Trafin päätöksen perusteella Finnair Oyj voi julkaista lentävän henkilöstön työvuoroluettelon edelleen seitsemän päivää etukäteen. Päätös on ollut sovellettavissa 18.2.2016 alkaen. KHO katsoi, ettei Trafin päätös koskenut työsuojelun valvonnasta ja työpaikan työsuojeluyhteistoiminnasta annetun lain 31 §:ssä tarkoitettua asiaa tai muutoinkaan työsuojeluvaltuutetun etua tai oikeutta sillä tavalla, että hänellä työsuojeluvaltuutettuna olisi oikeus hakea päätöksen purkamista. Koska työsuojeluvaltuutetun puhevallalle asiassa ei ollut muutakaan perustetta, oli hänen hakemuksensa jätettävä tutkimatta.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.