Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus, Yritystoiminta

1.3.2016 12.02 Euroopan komissio antoi säädösesitykset EU:n ja Yhdysvaltojen väliseen Privacy Shield -tiedonsiirtojärjestelyyn

Euroopan komissio antoi säädösesitykset EU:n ja Yhdysvaltojen väliseen Privacy Shield -tiedonsiirtojärjestelyyn

Euroopan komissio on antanut säädökset, joilla otetaan käyttöön EU:n ja Yhdysvaltojen välinen Privacy Shield -järjestely. Lisäksi se antoi tiedonannon, jossa esitetään tiivistetysti toimet, jotka on toteutettu viime vuosina luottamuksen palauttamiseksi Atlantin yli tapahtuviin tiedonsiirtoihin vuoden 2013 tiedustelupaljastusten jälkeen. Komissio on näin saattanut päätökseen kaikkiin EU:n markkinoilla palveluja tarjoaviin yrityksiin sovellettavien EU:n tietosuojasääntöjen uudistuksen, neuvotellut EU:n ja Yhdysvaltojen välisen puitesopimuksen, jolla varmistetaan tiukat tietosuojavaatimukset siirrettäessä tietoja Atlantin yli lainvalvontatarkoituksessa, sekä saanut aikaan uudet puitteet kaupalliselle tiedonsiirrolle.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.