Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Yritystoiminta

20.1.2015 14.43 Markkinaoikeus kielsi WicePricea markkinoimasta, tarjoamasta, myymästä tai muulla tavalla saattamasta markkinoille sanalla GANT tai tavaramerkillä GANT (kuvio) varustettuja vaatteita

Markkinaoikeus katsoi, että edellytykset turvaamistoimen määräämiselle olivat olemassa ja että hakijan vaatimus oikeudenkäymiskaaren 7 luvun 3 §:n mukaisen turvaamistoimen määräämisestä oli hyväksyttävä. Harkittaessa kiellon tehosteeksi asetettavan uhkasakon suuruutta oli ensisijaisesti otettava huomioon se, että sakon uhka on omiaan tehokkaasti ehkäisemään määrättävän kiellon rikkomisen. Ottaen huomioon loukkaaviksi väitettyjen tuotteiden myyntihinnat ja -määrät markkinaoikeus katsoi, että hakemuksessa vaadittua 50.000 euron uhkasakkoa ei ollut pidettävä määrältään liiallisena.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.