Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Yritystoiminta

11.12.2014 8.25 Markkinaoikeus: Haettu merkki IP BASIC oli kokonaisuutena arvioiden sekoitettavissa aikaisempiin yhteisön tavaramerkkeihin IP (kuviot)

Koska haetun merkin erottamiskykyinen ja hallitseva osa on kirjainyhdistelmä IP, joka on sama kuin toinen esteeksi asetettujen yhteisön tavaramerkkien sanasta ja kuviosta muodostuvasta erottamiskykyisestä ja keskeisestä osasta, kuluttaja mieltää merkkien viittaavan samaan kaupalliseen alkuperään tai mahdollisesti taloudellisessa etuyhteydessä tai taloudellisesti keskenään sidoksissa oleviin yrityksiin. Markkinaoikeus katsoi, että haettu merkki IP BASIC on kokonaisuutena arvioiden sekoitettavissa aikaisempiin yhteisön tavaramerkkeihin numero 1092634 IP (kuvio) ja numero 11170421 IP (kuvio).

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.