Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus, Yritystoiminta

12.11.2014 11.50 Käräjäoikeus: Tupakoinnista aiheutuneen hajun pinttymisessä tapetteihin oli kyse asunnon tavanomaisesta kulumisesta

Käräjäoikeus: Tupakoinnista aiheutuneen hajun pinttymisessä tapetteihin oli kyse asunnon tavanomaisesta kulumisesta

Käräjäoikeus katsoi että vastaaja, asunnosta häädetty vuokralainen, ei ollut näyttänyt, että asunnon siivous ja muovimaton vaihto olisivat johtuneet muusta syystä kuin vastaajan laiminlyönnistä tai huolimattomuudesta. Näin ollen vastaaja oli velvollinen korvaamaan vuokranantajalle aiheuttamansa vahingon. Asunnon tapetoinnin osalta käräjäoikeus totesi, että siltä osin kuin kyse oli tapetteihin pinttyneen, ainakin osittain tupakoinnista aiheutuneen hajun poistamisesta, kyse oli asunnon tavanomaisesta kulumisesta, eikä vuokralainen ollut velvollinen korvaamaan sen korjaamiseksi tehtyjä korjaustoimenpiteitä. Hovioikeus ei myöntänyt jatkokäsittelylupaa. (Vailla lainvoimaa 12.11.2014)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.