Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Julkisoikeus

14.4.2014 13.42 Korkeakoulujen hakijasuman purkuun 123 miljoonaa euroa – Lakimiesliitolla eri näkemys oikeustieteilijöistä

Korkeakoulujen hakijasuman purkuun 123 miljoonaa euroa – Lakimiesliitolla eri näkemys oikeustieteilijöistä

Korkeakoulujen aloituspaikkoja lisätään määräaikaisesti vähintään 3 000:lla vuosina 2014–2015. Opetus- ja kulttuuriministeriö kohdistaa korkeakoulujen hakijasuman purkuun 123 miljoonaa euroa hallituksen kehyspäätöksen mukaisesti. Lisäys suunnataan erityisesti työelämän kannalta keskeisille aloille, joilla on työvoimatarpeita, sekä uutta kasvua, kilpailukykyä ja hyvinvointia tukeville aloille. Lisäykset on tarkoitettu ensisijaisesti uusille tutkinto-opiskelijoille. Ennakointitiedon perusteella koulutuksen lisätarvetta on esimerkiksi sosiaali- ja terveysalan eri sektoreilla, opettajankoulutuksessa, psykologiassa, oikeustieteissä ja kaupallisella alalla.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.