Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin

13.11.2012 17.05 EU-tuomioistuimen ennakkoratkaisu yhteisöveron hyvitysjärjestelmästä ja Test Claimants in the FII Group Litigation -tuomion selventämisestä

EU-tuomioistuimen tiistaina 13. marraskuuta antamassa brittiläisessä ennakkoratkaisuasiasiassa selvennetään vuonna 2006 annettua ennakkoratkaisua asiassa C-446/04, Test Claimants in the FII Group Litigation, jossa katsottiin, ettei lainsäädäntö, jonka mukaan kotimaisiin osinkoihin sovelletaan vapautusjärjestelmää ja ulkomaisiin osinkoihin hyvitysjärjestelmää, ole SEUT 49 ja SEUT 63 artiklan vastainen, kunhan ulkomaisiin osinkoihin sovellettava verokanta ei ole korkeampi kuin kotimaisiin osinkoihin sovellettava verokanta ja kunhan veronhyvitys on osinkoa saavan yhtiön asuinvaltiossa sovellettavan veron määrän rajoissa vähintään yhtä suuri kuin osinkoa jakavan yhtiön sijaintivaltiossa maksettu veron määrä.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.